FőoldalÜzletMinden részlet jól hallható: a Logitech bemutatja mozi élményt nyújtó térhatású hangrendszerét
2011. március 19., szombat ::

Minden részlet jól hallható: a Logitech bemutatja mozi élményt nyújtó térhatású hangrendszerét

A Logitech a bemutatott Logitech Z906 térhatású hangszórórendszert azoknak ajánlja, akik a filmek, játékok és zeneszámok minden apró rezdülését hallani szeretnék. Az összesen 500 watt (RMS) teljesítményű, THX-minősítésű Logitech Surround Sound Speakers Z906 mozi színvonalú hangélményt csempész a nappaliba

"Nagy örömünkre szolgál, hogy vásárlóinknak elhozhattuk a nagy népszerűségnek örvendő Logitech Z-5500 Digital 5.1 hangszórórendszerünk méltó utódját" - mondta Mark Schneider, a Logitech audió-üzletágának alelnök-vezérigazgatója. "A Logitech Z906 a térhatású hangszórórendszerek legújabb generációját jelenti, és meggyőződésünk, hogy sok nappali nélkülözhetetlen kellékévé válik majd."

Elsöprő hangzás - 500 wattos THX-minősítésű rendszer

A Logitech térhangzású hangszórórendszere 500 wattos RMS teljesítményével alaposan meg tudja rengetni a lakás falait. A Logitech legújabb hangszóróinak szigorú előírásoknak kellett megfelelniük, hogy kiérdemeljék a THX-minősítést - így használói biztosak lehetnek benne, hogy azon minden úgy szól majd, ahogy annak kell.
A Dolby Digital vagy DTS TM kódolású hangsávoknál a beépített 5.1 csatornás digitális dekóder gondoskodik a részlet gazdag térhangzásról, hogy valósághűen hallhassuk a tömeg morajlását vagy a hátulról közeledők lépteit. Ha valaki szereti a földet rengető basszusokat, annak az oldalra sugárzó mélynyomó 165 wattnyi tiszta, torzításmentes mélyhangokat garantál. A Logitech térhatású hangszórórendszere ráadásul a kétcsatornás sztereó jelet is térhatású hangzássá tudja alakítani.

Otthonunkba tervezve - akár hat bemenetet is fogad

A Logitech Z906 hangszórórendszernek nemcsak a hangja kiváló: felépítése kiválóan alkalmas arra, hogy kiegészítsük vele meglévő szórakoztató központunkat. Egyidejűleg akár hat különböző készüléket is rá lehet csatlakoztatni - például a TV-t, a DVD, DVR vagy Blu-Ray lejátszót, az Xbox 360, PLAYSTATION3 vagy Wii játékkonzolt, az iPod-ot és még egy PC-s vagy Mac laptopot is. Könnyen olvasható kijelzőjével és egymásra építhető kialakításával a vezérlőfelület jól mutat a meglévő házimozi rendszerbe építve is.
Kényelmünket egy vezeték nélküli távirányító szolgálja, amivel akár a kanapén ülve is beállíthatjuk a megfelelő hangzást. A falra szerelhető szatellit hangszórók bármilyen szobából könnyen házimozit varázsolnak.

Ár és elérhetőség

A Logitech Surround Sound Speakers Z906 megjelenése az Egyesült Államokban és Európában is 2011 márciusára várható, ajánlott fogyasztói ára €349 lesz.

A Logitech honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény