FőoldalÜzletA Dell is csatlakozott a Novell SUSE Appliance Programjához
2011. február 03., csütörtök ::

A Dell is csatlakozott a Novell SUSE Appliance Programjához

A Novell bejelentette, hogy a Dell is csatlakozott a Novell SUSE Appliance Program kezdeményezéshez. Az együttműködés célja, hogy a Dell márkájú szoftverkészülékeknek, azaz az operációs rendszer, a köztes rendszer és az alkalmazás előre beállított, azonnal futtatható együtteseinek széles választékát alakítsák ki, telepítsék és felügyeljék. A megállapodás lehetővé teszi a Dell számára a SUSE Linux Enterprise platformra épülő alkalmazások azonnal telepíthető virtuális vagy hardverkészülékként való szállítását

Az IDC előrejelzése szerint a szoftverkészülékek piaca növekvő pályán van, 2011-ben lépi át az egymilliárd dolláros küszöböt, 2014 első negyedévében pedig már 3,7 milliárd dolláros forgalmú lesz.

Sally Stevens, a Dell platformmarketingért felelős alelnöke Sally Stevens, a Dell platformmarketingért felelős alelnöke
"A Novellel való együttműködésnek köszönhetően nem csak szélesíthetjük, de meg is erősíthetjük Linux-termékkínálatunkat" - nyilatkozta Sally Stevens, a Dell platformmarketingért felelős alelnöke. "A szoftverkészülékek SUSE Linux Enterprise platformon történő fejlesztésével ügyfeleink rugalmas és költséghatékony megoldáshoz jutnak az alkalmazások fizikai, virtuális és felhő környezetekbe történő szállítására. Azért a Novell megoldására esett a választásunk, mert egyszerű módszert kínáltak számunkra a szoftverkészülékek csomagolására és szállítására" - tette hozzá Sally Stevens.

A Novell SUSE Appliance Program résztvevőjeként a Dell "plug and play" elven működő készülékeket adhat ki, amelyek segítségével költséghatékonyabbá és egyszerűbbé válik ügyfelei számára az alkalmazások telepítése. A megállapodás keretében a Dell a Novell készülékkészítő és életciklus-kezelő eszközeit felhasználva teljes mértékben támogatott virtuális és hardverkészülékeket építhet, valamint terjesztheti az alkalmazások és az operációs rendszer javításait és frissítéseit.

Joe Wagner, a Novell globális partnerkapcsolatokért felelős alelnöke és vezérigazgatója Joe Wagner, a Novell globális partnerkapcsolatokért felelős alelnöke és vezérigazgatója
"A Dell vállalattal már évek óta együtt dolgozunk azon, hogy közös ügyfeleink számára innovatív és robusztus megoldásokat szállíthassunk" - mondta Joe Wagner, a Novell globális partnerkapcsolatokért felelős alelnöke és vezérigazgatója. "Örömünkre szolgál, hogy a Dell tovább erősíti szövetségünket azzal, hogy készülékeit a SUSE Appliance Program keretében hozza létre és telepíti. Ezek a készülékek jelentik a Dell számára a leggyorsabb és legegyszerűbb módszert az optimalizált, teljes mértékben támogatott alkalmazások csomagolására és ügyfelekhez történő eljuttatására" - tette hozzá Joe Wagner.

A SUSE Appliance Programról
A SUSE Appliance Program központi eleme a Novell hosszú távú stratégiájának. A SUSE Linux Enterprise platformra épülő SUSE Appliance Program átalakítja a szoftverszállító vállalatok csomagolási és terjesztési módját, lehetővé téve számukra alkalmazásaik gyors átvitelét a fizikai, virtuális és hálózati felhőre épülő környezetekbe, az értékesítési ciklusidők lerövidítését és új piaci lehetőségek megteremtését.
A vezető független szoftverszállítók és technológiai vállalatok a SUSE Appliance Program széles körű támogatásáról tettek tanúbizonyságot. A program keretében kialakított SUSE Studio eszköz az iparág legsikeresebb webalapú készülék-építő eszköze, amelynek több mint 100 000 regisztrált felhasználója 651 000 készüléket hozott létre világszerte. A SUSE Studio elnyerte a 2010. évi legjobb új termék, illetve szolgáltatás amerikai üzleti díját (American Business Award for Best New Product or Service) a számítógépes hardverek és szolgáltatások területén, az eWeek 2009. évi nagyvállalati informatikai termék (Enterprise IT Product of the Year) díját és döntőbe került a 2010-es SIIA CODiE Awards versenyében.

A SUSE Appliance programról a www.novell.com/appliances oldalon található további információ. A Novell és a Dell partnerkapcsolatáról a www.novell.com/partners/dell/ oldalon olvashat bővebben.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény