FőoldalÜzletDataTraveler Mini Fun - Vagány USB-k a Kingston-tól
2011. január 14., péntek ::

DataTraveler Mini Fun - Vagány USB-k a Kingston-tól

A Kingston Digital Europe Ltd. bejelentette az új Kingston DataTraveler Mini Fun Generation 2 (G2) USB flash meghajtókat. A vállalat megújította a termékcsalád kialakítását, az USB-ket gumiborítás, apró méret és lenyűgöző színek jellemzik. A felhasználók kedvükre variálhatják és párosíthatják a színeket. A meghajtók akár egymáshoz is kapcsolhatók, így különböző formák és vicces alakzatok építhetők belőlük

"E mókás, színes meghajtók legószerűen csatlakoztathatók egymáshoz, így különböző formák és vicces alakzatok építhetők belőlük. A felhasználók szétszedhetik az alkotásukat és minden nap valami új, kreatív dolgot építhetnek belőlük" - mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere. "A sokoldalú Kingston DataTraveler Mini Fun G2 tökéletes tárolóeszköz arra, hogy bármikor magával vihesse kedvenc dokumentumait, fényképeit és zenéit egy miniatűr meghajtón, amely olyan kicsi, hogy bárhol elfér" - tette hozzá Kaszál Norbert.

A kis méretnek és az élénk színeknek köszönhetően az USB flash meghajtók ideálisak otthoni használatra, valamint iskolában és utazás közben egyaránt. Az új Kingston DataTraveler Mini Fun G2, érdes gumitok borítású meghajtó három különböző színösszeállításban, 2 GiB, 4 GiB és 8 GiB-os tárkapacitással érhető el.

Keresse fel a Kingston új fogyasztói webhelyét, ahol számos hírt, hasznos információt, tippet és trükköt talál.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény