FőoldalÜzletA Kingston és a CES
2011. január 07., péntek ::

A Kingston és a CES

A Kingston Digital bejelentette az USB 3.0-s termékeire vonatkozó 2011-es terveit Kingston HyperX Genesis - új, modern kialakítású, nagyteljesítményű modulok A Kingston HyperX 2133 MHz modulok megszerezték az Intel P67 Sandy Bridge platformra vonatkozó tanúsítványát

A Kingston Digital bejelentette az USB 3.0-s termékeire vonatkozó 2011-es terveit

A Kingston Digital Europe Ltd. 2011-ben tovább bővíti az USB 3.0 technológiát használó termékek támogatottságát. A vállalat, az egyre szélesebb felhasználói igények kielégítésére, az USB 3.0-s Flash meghajtók átfogó csomagjának fejlesztését tűzte ki célul.

"Az elmúlt hónapokban módunkban állt megtapasztalni a DataTraveler Ultimate 3.0 és a HyperX MAX 3.0 külső meghajtó sikeres alkalmazását az olyan felhasználók körében, akik mihamarabb szerettek volna gyorsabb adatátvitelt elérni a kisméretű eszközökön" - mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere. "Tekintve, hogy az USB 3.0 technológia folyamatosan bővül, és az USB 3.0 szabványt egyre több platform és számítógép támogatja, felismertük az igényt arra, hogy különböző megoldásokat fejlesszünk az eltérő piacokra, illetve elősegítsük a technológia elterjedését" - tette hozzá Kaszál Norbert.

A Kingston Technology a jelenleg elérhető leggyorsabb USB 3.0 meghajtót teszi elérhetővé a professzionális felhasználók és a legnagyobb teljesítményre vágyó, megszállott játékosok számára. A DataTraveler HyperX 3.0 lesz a technológia zászlóshajója, egyben pedig a nagyteljesítményű Kingston Flash SSD-meghajtókból, USB-s meghajtókból és memóriakártyákból álló, a HyperX memóriamodulokat kiegészítő HyperXperience termékcsalád meghatározó tagja.

2010 szeptemberében a Kingston megjelentette a DataTraveler Ultimate 3.0-t, az első SATA bridge-chipeket használó, nagy adatátviteli sebességet biztosító USB 3.0 Flash meghajtót. Miután elérhetővé váltak az egylapkás vezérlők, a Kingston bejelentette a DataTraveler Ultimate 3.0 második generációját, amely 16 GiB, 32 GiB és 64 GiB méretben megvásárolható. Az egylapkás vezérlő lehetővé teszi a jobb USB 3.0-kompatibilitást és a nagyobb sebességet. A felhasználók az új generáció megjelenésével nagyobb teljesítményhez juthatnak alacsonyabb költségek mellett.

Egyre több USB 3.0-s képességekkel rendelkező személyi számítógép jelenik meg az év hátralévő részében is, különösen a második negyedév végén, illetve a harmadik negyedév elején. A Kingston ezekhez a rendszerekhez belépő szintű Flash meghajtókat tesz majd elérhetővé. Ezen alacsonyabb kapacitású és költségű meghajtók kimondottan az átlagos fogyasztók számára készülnek, elősegítve a technológia szélesebb körű terjedését.


Kingston HyperX Genesis - új, modern kialakítású, nagyteljesítményű modulok

A Kingston Technology Company Inc. a CES-en bejelentette a Kingston HyperX Genesis Special Edition Grey memóriamodulok megjelenését. A nagyteljesítményű kétcsatornás memóriakészletet úgy alakították ki, hogy mind az új Intel P67 Sandy Bridge platformot használó alaplapokkal, mind a már elérhető P55-alapú rendszerekkel használható legyen.

"A modern kialakítás és külső tovább ékesíti a most piacra kerülő új, fekete és szürke színű P67 alaplapokat" - mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere. "Mivel a teljesítményre optimalizált memóriák órajele 2133 MHz és 1600 MHz, a HyperX termékcsalád legújabb tagjai tökéletesen megfelelnek a felhasználók igényeinek, akár a fokozott memóriateljesítményt hajszoló tuningolókról, akár alkalmi játékosokról van szó" - tette hozzá Kaszál Norbert.

A HyperX Genesis Special Edition Grey 4 GiB kapacitású, 2133 MHz és 1600 MHz órajelű DDR3 készletekben érhető el. A Kingston HyperX memóriákhoz élettartam-garancia és napi 24 órában elérhető technikai támogatás jár.

A Kingston HyperX 2133 MHz modulok megszerezték az Intel P67 Sandy Bridge platformra vonatkozó tanúsítványát

A Kingston Technology Company Inc. bejelentette, hogy a 8 GiB kapacitású, 2133 MHz órajelű Kingston HyperX memóriakészletei megkapták az Intel P67 Sandy Bridge platformra vonatkozó XMP tanúsítványát. A Kingston HyperX T1 négydarabos készletek a világ első olyan 8 GiB-os memóriakészletei, amelyek megszerezték ezt a minősítést. Az Intel, az XMP tanúsítás eredményeit a következő címen tette elérhetővé: http://www.intel.com/consumer/game/extreme-memory.htm

"Az új 8 GiB-os HyperX memóriakészleteket úgy alakították ki, hogy az új P67 alaplapok memóriára vonatkozó képességeinek kereteit a sebesség és a kapacitás terén egyaránt bővítsék" - mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere. "A 2133 MHz órajelű, magas kialakítású hőelosztókat használó T1 modulok mind a belső, mind pedig az Intel tesztelési követelményeinek megfeleltek, így megszerezték az XMP tanúsítványt. Ez egy kiváló készlet az olyan rajongók számára, akik a legnagyobb teljesítményt kívánják kihozni az új Sandy Bridge platformból" - folytatta Kaszál Norbert.

A Kingston az új készleteket először egy alapos tesztelésnek vetette alá saját laborjaiban, Asus P8P67 PRO és Gigabyte GA-P67-UD4 alaplapok felhasználásával. Miután a tesztelés sikerrel zárult, a modulokat továbbították az Intelnek minősítés céljából.

A már megvásárolható, 2133 MHz órajelű, 8 GiB kapacitású négydarabos készletekhez élettartam-garancia és napi 24 órában elérhető technikai támogatás jár.

A Kingston honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény