FőoldalÜzletSzuperhős a piacon - Megérkezett a CES-re az Iomega SuperHero Backup and Charger az Iphone-okhoz
2011. január 07., péntek ::

Szuperhős a piacon - Megérkezett a CES-re az Iomega SuperHero Backup and Charger az Iphone-okhoz

Az EMC leányvállalataként működő Iomega Corporation bejelentette azt a megoldást, amely sokmillió - kapcsolati adatok és fényképek elvesztésétől rettegő - iPhone felhasználó számára nyújt egyszerű és számítógépes tudást nem igénylő megoldást: az új Iomega SuperHero Backup and Charger for iPhone eszközt

Akik vesztettek már el iPhone-t (vagy akiké elromlott, netán ellopták tőlük), már tudják, mit jelent a létfontosságú kapcsolati adatok és egyedi fényképek elvesztése - csak mert nem szinkronizálták rendszeresen a készüléket az iTunes-szal. A kevesebb, mint 70 dollárba kerülő új Iomega SuperHero mentő- és töltő dokkoló az első olyan eszköz, amellyel elkerülhető ez a kínos helyzet, mivel minden egyes akkumulátortöltéskor automatikusan menti az adatokat és képeket akár több iPhone-ról is.

-"A belső kutatásaink és a személyes tapasztalataink is azt mutatják, hogy rengeteg olyan iPhone-felhasználó van a világon, aki az egész életét a telefonján tartja, ugyanakkor alig (vagy soha nem) csatlakoztatja a készüléket a számítógéphez azért, hogy mentést készítsen" - mondta Jonathan Huberman, az Iomega elnöke. Ha baj történik, az új eszközzel a kapcsolati adatok és a fényképek egyszerűen helyreállíthatók egy új iPhone-on - mindössze bele kell állítani azt a SuperHeróba és meg kell nyomni a helyreállítás gombot. A sokmillió folyton rohanó iPhone-felhasználó számára ideális megoldás az Iomega SuperHero Backup and Charger eszköze - sokkal jobb, mint kétségbeesetten könyörögni a Facebookos ismerősöknek, hogy küldjék el újra az adataikat, mert elveszett a telefon. És akkor a pótolhatatlan fényképek eltűnéséről még nem is beszéltünk. Az Iomega olcsó, praktikus biztonsági megoldást kínál minden olyan iPhone-felhasználó számára, akinek értékesebbek a készüléken tárolt adatai, mint maga a telefon."

Az eszközt, amely az egész világon kapható, az Iomega a 2011. január 6-9. között tartott Las Vegas-i Consumer Electronics Show nevű rendezvényen mutatja be. Az Iomega kiállítóhelye a déli 3. csarnokban található (South Hall 3., 31553-ös stand).

Hogyan működik az Iomega SuperHero Backup and Charger for iPhone?

Az Iomega új mentő- és töltő eszköze egy kisméretű dokkolóállomás, amely kényelmesen elfér az asztalon, éjjeliszekrényen vagy pulton és közvetlenül egy fali konnektorba csatlakoztatható. Az utazáshoz is ideális eszköz 4 gigabájtos SD-kártyával érkezik, ennyi tárhelyet kínál a dokkoló az iPhone-ban tárolt kapcsolati adatok és fényképek tárolására. (Amennyiben a felhasználónak nagyobb tárkapacitásra van szüksége, netán több iPhone mentéséhez használja az eszközt, az SD-kártya nagyobbra cserélhető.) A felhasználónak mindössze le kell töltenie az ingyenes SuperHero iPhone alkalmazást az Apple Store-ból és az iPhone máris készenáll arra, hogy a töltést és a mentést a Super Hero eszközre bízza.

Amikor egy olyan iPhone-t, amelyen már fent van a SuperHero alkalmazás, belehelyezünk a SuperHero dokkolóba, akkor az alkalmazás automatikusan elindul és lehetőséget ad a kapcsolati adatok és képek lementésére a telefon töltésével egyidőben. A felhasználó nevet adhat a telefonnak az alkalmazásban, így több iPhone is tölthető és menthető ugyanazzal a SuperHero Backup and Charger eszközzel. A mentés előrehaladását és befejezését egy állapotsáv jelzi. Az iPhone adatok és fényképek első mentése* után a későbbi műveletek során már csak kismennyiségű adat kerül továbbításra. Ha a telefon elveszne vagy megsérülne, akkor a felhasználói adatok visszaállíthatók egy új készüléken: mindössze annyit kell tenni, hogy beállítjuk azt a SuperHero dokkolóba és megnyomjuk a "Restore" (helyreállítás) gombot.

iPhone és iPod Touch kompatibilitás

Az Iomega új SuperHero Backup and Charger for iPhone eszköz teljes mértékben kompatibilis az iPhone 4, 3GS és 3G változatával, valamint az iPod Touch harmadik és negyedik generációjával.

Elérhetőség és jótállás

Az új Iomega SuperHero Backup and Charger for iPhone eszköz a világ minden táján kapható. Javasolt viszonteladói ára az Amerikai Egyesült Államokban 69,99 USD.
Az Iomega SuperHero Backup and Charger for iPhone eszközére (termék regisztrációt követően) három év korlátozott jótállás vonatkozik.

Az Iomega honlapja

* Az első biztonsági mentés lényegesen több időbe kerül, mint a későbbi biztonsági mentések. A kapcsolatokat tartalmazó fájl nagyon gyorsan lementhető, mert sokkal kisebb állomány mint a képek. Az Iomega mérnökei azt javasolják, hogy az első biztonsági másolat készítésére, hagyjunk elég időt a készüléknek, például egy éjszakát akár.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény