Előfizetés

Legfrissebb lapszámunk Miért érdemes előfizetni az Elektronetre? Kedvezménnyel juthat hozzá A Földgömbhöz előfizetőként! Előfizetőinknek 3 nappal megjelenés előtt adjuk postára a lapot! Nem hiányozhat többet egy lapszám sem az évfolyamból! Előfizetőinknek minden évben térképmelléklettel is kedveskedünk! Mint A Földgömb előfizetője, klubkártyát is igényelhet, mellyel kedvezményesen vásárolhat különböző üzletekben, utazási irodákban.
(Klubkártyaprogramunkról itt tájékozódhat!) Előfizetőként Ön támogatja a Magyar Földrajzi Társaságot és A Földgömb az Expedíciós Kutatásért Alapítványt!
Válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb előfizetési formát! Kellemes időtöltést kívánunk A Földgömb magazinhoz! Felhívjuk figyelmét, hogy külföldi megrendelés esetén kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőség! Nyomtatott magazin előfizetés (Magyarországi postacímre) IdőtartamElőfizetési díj 1 éves 9600 Ft Előfizetek 1 db lapszám 1200 Ft Megnézem a lapokat
Digitális magazin vásárlás IdőtartamElőfizetési díj 1 db lapszám 375 Ft (68% kedvezménnyel*) Az előfizetői Általános Szerződési Feltételeket itt olvashatja el! *A kedvezmények összegét az utcai lapárhoz viszonyítva adtuk meg! Heiling Média Kft.
Számlavezető bank: MKB Bank Zrt. 1056 Budapest, Váci u. 38.
Bankszámlaszám: 10300002-20214858-00003285

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény