FőoldalRendszerintegrátorABB Adaptive Execution™ – csökkenő költségek, növekvő tőkeberuházási-projektekértékét
2020. október 21., szerda ::

ABB Adaptive Execution™ – csökkenő költségek, növekvő tőkeberuházási-projektekértékét

Az ABB új, agilis ipari projektmegvalósítási módszer bevezetésével segíti az energiavásárlókat a kihívásokkal teli piaci körülményekhez való alkalmazkodásban. Várhatóan akár 40 százalékkal képes csökkenteni a tőkeberuházásokat, és mintegy 30 százalékkal lerövidíti a tervezett szállítási időket.

Az ABB Adaptive Execution™ egyetlen leegyszerűsített projektmegvalósítási megoldásban egyesíti a szakértői csoportokat, az új technológiákat, az agilis folyamatokat, a megosztott tudásanyagot és a jól bevált módszertanokat a jelentős tőkeberuházási projektek összes résztvevője számára.

Az energiaszektorban nem szokatlan, hogy a nagy tőkeigényű projektek jelentősen túllépik a költségvetést és megvalósításuk határideje is jelentősen kitolódik. Az ABB Adaptive Execution™ orvosolja azokat a kevésbé hatékony tényezőket, amelyek költség- és a határidők túllépéséhez vezetnek. Nagyobb átláthatóságot biztosít a projekt különböző szintjei között, és a projektek értékének jelentős javulását eredményezi az energiaágazatban. A digitalizálást és az együttműködést középpontba helyező módszerrel az Adaptive Execution™ várhatóan akár 40 százalékkal csökkenti az automatizáláshoz köthető tőkeberuházásokat, mintegy 30 százalékkal lerövidíti a szállítási időket és 40 százalékkal a projekt elindításra fordított órák számát.

Virtualizálás alkalmazása révén, az Adaptive Executionä mellett a továbbiakban nincs szükség a helyszíni mérnöki tervezésre, illetve lecsökken a vezérlő és automatizálási rendszerek fizikai hardverigénye is. A hardver és szoftver szétválasztása révén, az Adaptive Execution lecsökkenti az időszükségletet, a konfiguráció összköltségét, és akár 85%-kal a projekt telepítésére, üzembe helyezésére fordított mérnöki órák számát is.

Peter Terwiesch, az ABB Industrial Automation elnöke így nyilatkozott: „A 2020-as év a teljes energetikai szektort globálisan érintette. A csökkenő olajárak, a karantén okozta jelenlegi lezárások miatt, és a megújuló energia befektetések iránti növekvő érdeklődésnek köszönhetően a vállalatok olyan új lehetőségeket keresnek, amelynek segítségével kulcsfontosságú projektjeiket hatékonyan tervezhetik, megvalósíthatják, illetve alacsony működési ráfordítással csökkenthetik. azok kockázatait A digitalizáció előnyeit kihasználva az ABB Adaptive Execution™ választ jelent erre az igényre, segítségével a tőkeberuházási projektek már ebben az új környezetben lehetnek sikeresek.”

abb 02

A standardizált, megismételhető folyamatokkal kombinált, hatékony moduláris felépítés kihasználásával, illetve az infrastruktúrák, eszközök és erőforrások megosztott és hatékony kiaknázásával, az ABB Adaptive Execution™ centralizálja a projekt résztvevői közötti együttműködést a projekt kigondolásától kezdve, annak sikeres megvalósításáig.

Brandon Spencer, az ABB Energy Industries elnökének véleménye szerint: „Az Adaptive Executionä megváltoztatja majd az ügyfelek, a tervezési, beszerzési, építési (EPC) vállalkozók és a szolgáltatók közötti interakció módját. Ügyfeleink számára úgy nyújthatunk nagyobb üzleti értéket, ha olyan környezetet teremtünk, amelyben mindenki magabiztosan képes elvégezni saját feladatát, ezáltal lehetővé téve, hogy a projektcsoportok rövidebb idő alatt nagyobb teljesítményt nyújtsanak. Ez a projektek általános sikerének záloga.”

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény