FőoldalRendszerintegrátorÚj KNX világítás- és redőny aktorok
2019. április 29., hétfő ::

Új KNX világítás- és redőny aktorok

A Siemens Smart Infrastructure operatív vállalata pillanatnyi áramfigyeléssel ellátott új kapcsolóaktorokkal, új 1-10V-os világításvezérlővel és új redőnyaktorokkal bővíti a Gamma instabus KNX-alapú termékcsaládját. Az új aktorokat lakó- és kereskedelmi épületek számára tervezték, és lehetővé teszik a villamos terhelés megbízható kapcsolását és monitorozását, a különböző típusú lámpák kapcsolását és dimmelését 1-10 V-os kimeneten, és a váltóárammal működő redőnyvezérlést

Az új kapcsolóaktorok alkalmasak nagyteljesítményű kapacitív, induktív és ohmos villamos terhelések kapcsolására, különösen jól használható nagyértékű belépési áramnál. A kiegészítő terhelőáram monitorozás észleli a terhelésben bekövetkező változásokat, és ezzel a visszacsatolással nagymértékben javítható a rendszer üzembiztonsága.

A kapcsoló/dimmer aktorokat az intelligens világításvezérléséhez használják és nagyon komfortos világítást tesznek lehetővé, továbbá támogatják a LED-ek és a fluoreszcens lámpák kis energiaigényű kapcsolását és dimmelését 1-10 V-os kimenetekkel.

Az új redőnyaktorok távol tartják a vakító fényt a munkahelyektől a nap folyamán, és nem engedik, hogy a helyiség felmelegedjen. Az automatikus végállás-felismerés biztosítja a könnyű és gyors alkalmazást. A redőnyöket rugalmas "override" blokkok védik a széltől, esőtől és fagytól. Az aktorok időjárás állomással együtt történő használat esetén is megfelelnek a legkorszerűbb redőnyvezérlő megoldások komplex követelményeinek.

Rövidebb telepítési idő és egyszerűsített üzembe helyezés

Az új gyártófüggetlen ETS5 konfigurációs szoftverrel minden aktor gyorsan üzembehelyezhető. A karbantartást nem igénylő szorítócsatlakozók jelentősen lerövidítik az új kapcsoló aktorok telepítési idejét. A hatékony üzembehelyezést megkönnyíti, hogy a készülékek előlapján státuszkijelző található, valamint a későbbiekben a kézi vezérlésre mindig rendelkezésre állnak a mechanikus kapcsolók vagy membrános billentyűzet.

A Siemens kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény