FőoldalRendszerintegrátorA legújabb Siemens nyomógomb és jelzőeszköz-termékcsalád
2018. szeptember 24., hétfő ::

A legújabb Siemens nyomógomb és jelzőeszköz-termékcsalád

Az RS Components bejelentette, hogy szorosan együttműködik a Siemens vállalattal, hogy segítse ügyfeleit a SIRIUS 3SB3 22 mm-es nyomógomb-család kivezetésében és a Siemens SIRIUS ACT termékcsaládjának bevezetésében

2017. októberében a Siemens bejelentette, hogy megkezdi a 22 mm-es SIRIUS 3SB3 vezérlő- és jelzőeszközök fokozatos, két évig tartó kivezetését, elegendő időt hagyva az ügyfeleknek az ACT sorozatú nyomógombokra való átállásra. 2019. októberével a Siemens felhagy a SIRIUS 3SB3 forgalmazásával.

Az RS létrehozott egy SB3 és CT eszközökre vonatkozó kereszthivatkozási listát, hogy segítse ügyfeleit, például a gép- és panelépítőket az ACT termékcsaládra való átállásban. Az RS honlapján elérhető lista tartalmazza az RS cikkszámokat, a Siemens alkatrész-azonosítóit, valamint további információkat az ügyfelek számára a problémamentes átállással kapcsolatban. Ezenfelül az RS egy külön oldalt is létrehozott a DesignSpark honlapon, ahol az ügyfelek egy helyen férhetnek hozzá minden fontos információhoz és eszközhöz.

A SIRIUS ACT sorozatú nyomógombok rendkívül modern tervezési lehetőségeket kínálnak, a négy különböző termékvonal kiváló módon illeszkedik az ügyfelek létesítményeihez, emellett pedig igen ellenállók, még védősapka nélkül is IP69K védelmi fokozatot kínálnak. Az eszközök rendkívül rugalmas kommunikációt biztosítanak a hagyományos vezetékes kapcsolaton keresztül, illetve AS-Interface, IO-Link vagy PROFINET csatlakozáson keresztül közvetlen módon csatlakoztathatók a vezérlőkhöz. Ezenfelül a nyomógombok egyszerűen beszerelhetők, illetve online módon konfigurálhatók és rendelhetők.

A SIRIUS ACT nyomógombokat az RS az EMEA-országok és az ázsiai csendes-óceáni térség országai számára kínálja.

Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény