FőoldalRendszerintegrátorTeljes gázzal az infosztrádán
2018. szeptember 17., hétfő ::

Teljes gázzal az infosztrádán

A Murrelektronik IP67 védelmi besorolású, ipari környezetben is használható M12 csatlakozója kiválóan alkalmas a nagy teljesítményű ipari ethernetalkalmazásokhoz. Az X kódolású M12 nagy adatátviteli sebességet tesz lehetővé. Az Y kódolású M12 az adatok és áram párhuzamos kapcsolására szolgál

A highspeed vision-rendszerek jó példa arra, hogyan generálnak egyre nagyobb adatmennyiséget az ipari ethernetalkalmazásokban. Ezért mind nagyobb adatátviteli sebességre van szükség. Egyre nagyobb jelentősége van a vállalaton belüli egységes kommunikációs struktúra iránti igénynek is.

A másodpercenként akár 10 Gigabit sebességű hibamentes highspeed adatátvitelhez a Murrelektronik X kódolású M12 kábelei kínálják a megfelelő megoldást, teljes sebességet téve lehetővé az infosztrádán. A csatlakozóban található (X alakú) fémkereszt biztonságosan választja el egymástól a négy adatpárt. A vezetékek a külső zavaró hatásokkal szemben is árnyékoltak.

Az irodákban használt RJ45 csatlakozók és a terepen használt X kódolású M12 kombinációja lehetővé teszi a vállalatnál az átfogó Gigabit-kommunikációs struktúra kialakítását.

A Murrelektronik az X kódolású M12 csatlakozókat rendkívül tartós PUR-kábelekkel kombinálva kínálja – kiválóan alkalmasak az ipari környezetben történő felhasználásra.

  • 6A osztály szerinti (ISO/IEC 11801) 10 Gbit/s adatátviteli sebesség,
  • M12 X kódolás (IEC 61076-2-109),
  • 360°-os teljes árnyékolás,
  • forrasztott árnyékoláscsatlakozás a kábel és a csatlakozó között,
  • alkalmas az ipari környezetben történő felhasználásra IP65/67-ig.

Hibrid vezetékek – adatok és áram párhuzamos kapcsolása

A Murrelektronik Y kódolású M12 kábeleivel egyetlen csatlakozóval vezethet párhuzamosan adatokat és áramot. A fém Y kódolás a csatlakozófelületen elválasztja egymástól az teljesítményátvitel négy érintkezőjét a négy jelérintkezőtől. Így akár 100 Mbit/s adat átvitelére is képes, és 2×6 A áramot biztosít.

Az Y kódolású M12 kábelekkel csökken az alkalmazásoknál a szerelési ráfordítás, és így határozottan mérséklődnek a költségek. A mozgó alkalmazásokban az Y kódolású M12 csatlakozókat vontatólánccal való használatra alkalmas PUR-vezetékekkel kombinálva kínáljuk.

murrelektronik 18 5 2

  • 5e osztály szerinti (ISO/IEC 11801, D osztály) adatátviteli sebesség,
  • akár 2×6 A teljesítményátvitel,
  • 360°-os teljes árnyékolás,
  • forrasztott árnyékoláscsatlakozás a kábel és a csatlakozó között,
  • alkalmas az ipari környezetben történő felhasználásra IP65/67-ig.

A Murrelektronik Kft. honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény