FőoldalRendszerintegrátorUltra keskeny tápegységek
2017. szeptember 14., csütörtök ::

Ultra keskeny tápegységek

Az RS Components bejelentette a LOGO!Power tápegységek negyedik generációjának bevezetését a Siemenstől. Ezek az új. rendkívül keskeny tápegységek ugyanolyan kialakítással rendelkeznek, mint a Siemens LOGO!8 logikai vezérlők, és akár 100 W-os tápellátást is képesek biztosítani az elosztókártyáknak, miközben teljes mértékben kompatibilisek a harmadik generációs termékkínálattal

A kínálat mostantól két további eszközt, valamint további funkciókat is tartalmaz. Tovább nőtt a lehetséges alkalmazások lefedettsége is, mely magában foglalja az ipari automatizálást, például egyszerű csomagológépeket, szemétpréseket, szállítószalagokat és válogatórendszereket. Emellett a LOGO!Power épületen belüli automatizáláshoz is használható, például világításvezérlésre, fűtésvezérlésre, vagy ezen rendszerek bővítéseire, valamint ajtó- és kapuvezérlésre. A sorozat mindemellett minden eddiginél bővebb, -25 °C és +70 °C közötti üzemihőmérséklet-tartománnyal rendelkezik, így hideg környezetben is ideálisan használható.

A 18 és 72 mm közötti házméretekkel bíró, kompakt, negyedik generációs eszközök mindegyike 18 mm-rel keskenyebb, mint az előző generáció megfelelő modelljei, így nagyobb rugalmasságot biztosítanak DIN-sínekre, elosztókártyákra vagy falra, mennyezetre szereléskor. Emellett közvetlenül más berendezések mellé, például egy LOGO! intelligens logikai modul mellé is telepíthetők.

A sorozat kiváló energiahatékonysággal rendelkezik készenléti és üzemi állapotban is, 90%-os hatékonyságot biztosítva a teljes terhelési tartományban, 0,3 W-nál kevesebb terhelés nélküli veszteség mellett. A beépített áramerősség-felügyelő segít az üzembe helyezésben és a szervizelésben: a kimeneti áramerősség valós időben leolvasható feszültségértékként, egy mérési pont használatával. Nincs többé szükség a kábelek lecsatlakoztatásával járó általános áramerősség-mérésre, így a rendszer folyamatos egyenáramot kap, megszakítás nélkül. A sorozat egy diagnosztikai „DC OK” (DC RENDBEN) LED-del is rendelkezik, mely jelzi az egyenáram-ellátás állapotát.

A sorozat két új változattal bővíti a LOGO!Power kínálatát, melyek 24 V/0,6 A és 12 V/0,9 A teljesítményre képesek. Ezekkel együtt a sorozat összesen 11 eszközből áll, 5, 12, 15 és 24 V-os szabályozott és állítható kimeneti feszültséggel, 100 W-os tápellátási képességgel. A tápegységek széles skálája lehetővé teszi az egyfázisú, 110 és 220 V AC névleges feszültségű, valamint a 110 és 300 V DC egyenáramú hálózatokban való használatot, átkapcsolás nélkül.

Az RS és a Siemens együttes munkájával igyekszik minél gördülékenyebbé tenni a legújabb generációra történő átmenetet. Ennek részeként a lehető legtovább készleten tartjuk a már meglévő sorozatot is, miközben bevezetjük az új generációs termékeket azon ügyfeleink számára, akik új projekteken dolgoznak, és a legújabb technológiákra és funkciókra van szükségük.

Az új Siemens LOGO!Power tápegységeket az RS az EMEA-országok és az ázsiai csendes-óceáni térség országai számára kínálja.

Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény