FőoldalRendszerintegrátorSzervomotorok egyszerű és tömített csatlakoztatása
2017. január 25., szerda ::

Szervomotorok egyszerű és tömített csatlakoztatása

Szervomotorok csatlakoztatására a Murrelektronik az előszerelt M23 csatlakozókat kínálja, csúcsminőségben. Ezek a csatlakozók abszolút tömítettek, ütés- és rezgésállók, könnyen szerelhetők és manipulációbiztosak

A Murrelektronik évtizedek óta a legkiválóbb minőségben gyárt M8 és M12 csatlakozókat a szenzor-aktor szinthez. Az ezen a területen szerzett know-how szolgáltatta az alapot az M23 csatlakozó fejlesztéséhez és gyártásához a szervoszabályzók és szervomotorok közötti interfészhez. Elmúltak már azok az idők, amikor a motorcsatlakoztató vezetékeket számos külön komponensből kellett összeszerelni!

Aki a Murrelektronik előszerelt M23 kábeleit használja narancs (tápkábel) vagy zöld (jelvezeték) színű kábelköpenyben, biztos lehet benne, hogy a csatlakozók tökéletes csatlakoztatást biztosítanak. Különösen fontos a beépített rezgésvédelem, ami gondoskodik arról, hogy a dugasz a legerősebb vibráció mellett is biztosan rögzített legyen, mégpedig utánhúzás, huzalozási ráfordítás nélkül. A praktikus kulcsfelület a szerelést – alkalmas nyomatékszerszám használatával – egyszerű feladattá teszi.

A Murrelektronik M23 programjában újdonságot jelentenek a nyolcpólusú változatok, amelyek segítségével a nagy teljesítményű meghajtások és szervomotorok is problémamentesen elláthatók.

A Murrelektronik összes M23 változatára általánosan érvényes, hogy az EMV zavarjelzés a résmentes, 360 fokos védőpajzs révén minimális mértékben marad ki. A külső kontúron lévő jelzőnyíl praktikus szerelési segédeszköz. A Murrelektronik M23 driveskábelek további előnyös pontjai a bordástömlős csatlakozó, a Siemens-minőségű, kiváló kábelek, valamint az olajiparban használatos, kiemelkedő tömítettséget biztosító anyagok.

A Murrelektronik – igény szerint – 10 cm-es lépcsőkben gyárt csatlakozókat, akár 1 darabtól kezdődően.

  • Csúcsminőségű kábelek
  • lángbiztos, halogénmentes, olaj- és vegyszerálló
  • VDE-, CSA- és UL-tanúsítással
  • hőmérséklet-tartomány: –35 °C-tól +70 °C-ig
  • 5 millió, váltakozó irányú hajlítási ciklus
  • gyorsulás: 50 m/s²
  • hajlítási sugár: 7× külső átmérő
  • egyenértékű MC800+

A Murrelektronik honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény