FőoldalRendszerintegrátorElég egyetlen mozdulat…
2017. január 19., csütörtök ::

Elég egyetlen mozdulat…

A gépalkatrészek összekapcsolása most egészen egyszerűen történik a Modlink Vario Square, a Murrelektronik klasszikus, szögletes dugós-csatlakozó formátumú, praktikus adatcsatlakozója segítségével. Elég egyetlen mozdulat a pneumatika, folyadék és energia össze- és szétcsatlakoztatására, és akár nyomás alatt is megbízhatóan és cseppmentesen hajtható végre a művelet

Az adatcsatlakozó főleg olyan gépekben és berendezésekben való alkalmazásra alkalmas, amelyekben az egyes elemek, így a kapcsolószekrény, alkatrész vagy szerszám közötti kapcsolatot gyakran kell oldani és zárni. A Modlink Vario Square könnyen kezelhető gyorsreteszelő rendszere ilyenkor jelentős időmegtakarítást biztosít. A – kábelösszefogást is szolgáló – fogantyú öt, különböző pozícióban rögzíthető – ahogy az adott alkalmazáshoz éppen előnyös.

A Modlink Vario Square nyolc csatlakozóhelyet biztosít, amelyeket az alkalmazási eset függvényében pneumatikához, folyadékhoz és energiához lehet használni. Ez magas fokú modularitást biztosít. Energiaátvitelre a Murrelektronik alkalmas csatlakozótartozékokat kínál M12 kábelekkel, eltérő pólusszámokkal és kódolásokkal. A teljesen fémből készült ház révén a Modlink Vario Square alkalmas zord ipari környezetben történő felhasználásra is.

A Murrelektronik honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény