FőoldalRendszerintegrátorA kábelezési költségek csökkentése switch-el
2016. december 14., szerda ::

A kábelezési költségek csökkentése switch-el

A Siemens a RUGGEDCOM RSL910 nevű eszközzel bővítette a cég robusztus hálózati komponenseket tartalmazó portfólióját: ez egy kompakt kivitelű ethernet switch, amit kemény környezeti feltételek melletti működésre terveztek, ideértve a rendkívül változékony éghajlati és környezeti viszonyokat. Mivel elviseli a -40 és +85 Celsius fok közötti szélsőséges hőmérsékleteket, valamint kiváló rezgés- és ütésálló tulajdonságokkal rendelkezik, ez a berendezés nagy megbízhatóságot garantál olyan szállítási alkalmazások esetén, mint a vasút és az intelligens szállító rendszerek (ITS)

A RUGGEDCOM RSL910 segít kielégíteni az útmenti és pályamenti szekrények ethernet technológiával kapcsolatos igényeit, kiküszöbölve a többpólusú átkapcsoló szerkezetek használatának szükségességét. Az ügyfelek a meglevő kéthuzalos rézkábelek újbóli felhasználásával csökkenthetik a kábelezési költségeket.

A két Gigabit SFP (kis formatényezőjű dugaszolható) és a két EoVDSL2 (Ethernet over VDSL2) felfele irányuló összeköttetés szükség esetén lehetővé teszi a száloptikára történő áttérést. A 6 darab réz Fast Ethernet interfész segítségével a felhasználók több végberendezést is közvetlenül az RSL910-hez csatlakoztathatnak kiegészítő hálózati eszközök alkalmazása nélkül. A RUGGEDCOM RSL910 kis formatényezője megkönnyíti a szűk terű kapcsolószekrényekben történő alkalmazást, továbbá a berendezés közvetlenül DIN-sínre is szerelhető. Annak érdekében, hogy tovább egyszerűsítsék a meglévő szekrényekbe történő telepítést, a RUGGEDCOM RSL910 több váltóáramú (AC) és egyenáramú (DC) bemeneti feszültségtartományt támogat.

A Siemens honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény