FőoldalRendszerintegrátorA Murrelektronik és a Yacoub Automation szoros együttműködésről állapodott meg
2016. május 03., kedd ::

A Murrelektronik és a Yacoub Automation szoros együttműködésről állapodott meg

Az automatizálási specialista Murrelektronik, valamint a fejlesztő és technológiai szolgáltató Yacoub szoros együttműködési megállapodást kötött azzal a céllal, hogy növelje mindkét társaság innovációs erejét és versenyképességét, mely révén a jövőben még gyorsabban, még magasabb minőségű termékeket tudnak majd fejleszteni

A kutatás és csúcstechnológia terén rendelkezésre álló lehetőségek együttes használata lehetővé teszi a Murrelektronik számára, hogy növelje versenyképességét az Ipar 4.0 koncepcióhoz kapcsolódó kulcsfontosságú területeken. A megnövelt fejlesztési kapacitásoknak köszönhetően lerövidül a piacra jutás ideje. Azon ügyfelek, akik az intelligens automatizálás alapján megvalósított megoldásokat tartják szem előtt, még korábban hozzájutnak majd azokhoz a termékekhez, amelyek tökéletesítik és optimalizálják a telepítési megoldásokat. Mi több, a kulcskompetenciák összekapcsolása további lehetőségeket nyit új piacok meghódításához.

„A berlini Fraunhofer Intézet kampuszának közvetlen közelében található Yacoub társasággal való szoros együttműködésünk megerősíti a Németországban végzett kutatási és fejlesztési tevékenységünket” – mondja Markus Schyboll, a Murrelektronik GmbH vezérigazgatója.

A Murrelektronikról

A Murrelektronik Csoport az automatizálás technológiai iparban működő nemzetközi társaság, amely világszerte kb. 2000 munkatársat foglalkoztat, árbevétele pedig megközelíti a 250 millió eurót. A Murrelektronik célja, hogy növelje ügyfelei versenyelőnyét az intelligens installációs megoldások segítségével. Ezt csak akkor érheti el, ha az ügyfelekkel szoros együttműködésben végzi a munkáját, amely a gépek és berendezések optimális telepítését célzó, egyéni megoldások kifejlesztésére irányul. A társaság a berendezések decentralizált szakosodott: a gépekhez és berendezésekhez kapcsolódó új koncepciók és technológiák kifejlesztése terén szerzett tapasztalatukkal segítik ügyfeleiket az optimálisan decentralizált telepítés terén, aktív és passzív módon egyaránt. A gépek üzemidejének növelése pedig csak a Murrelektronik ügyfélszolgálat funkcióit teszi még teljesebbé.

A Murrelektronik honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény