FőoldalRendszerintegrátorKompakt idő-átalakító kemény környezeti feltételekhez
2015. július 30., csütörtök ::

Kompakt idő-átalakító kemény környezeti feltételekhez

A Siemens a Ruggedcom RMC8388 nevű eszközzel bővítette a cég robusztus hálózati komponenseket tartalmazó portfólióját - ez egy költséghatékony, kompakt kivitelű idő-átalakító, amit kemény környezeti feltételek melletti működésre terveztek, ideértve a rendkívül változékony éghajlati és környezeti viszonyokat

A berendezés nagy megbízhatóságot garantál villamos energiával kapcsolatos alkalmazások esetén, mivel elviseli a -40 és +85 Celsius fok közötti szélsőséges hőmérsékleteket, valamint kiváló rezgés- és ütésálló tulajdonságokkal rendelkezik. Azáltal, hogy költséghatékony időszinkronizálást tesz lehetővé, a Ruggedcom RMC8388 csökkenti mind a tőke-beruházási, mind a fenntartási költségeket.

A Ruggedcom RMC8388 többféle változatban is rendelkezésre áll, és képes a korszerű, IEEE 1588v2 szabványnak megfelelő óra-szinkronizációs protokoll (Precision Time Protocol) és a hagyományos IRIG-B (Hatótávolságok közötti műszerezési csoport: Inter-range Instrumentation Group) időkódok vagy PPS (impulzus per másodperc) közötti konvertálásra. Az RMC8388 lehetővé teszi a hagyományos intelligens elektronikus eszközök (IED) használatát a korszerű Ethernet hálózatokban anélkül, hogy egy külön hálózatot kellene fenntartani időszinkronizálás céljára.

A kompakt kivitel következtében a Ruggedcom RMC8388 ideális megoldás a modern ethernet alapú hálózatokban; kis helyet foglal el a meglévő berendezés szekrényekben és kiküszöböli a tőkeberuházás szükségességét, mivel költséghatékony időszinkronizálást tesz lehetővé a meglévő, nem IEEE 1588 képes intelligens elektronikus eszközök számára. Amellett, hogy megnöveli a régebbi intelligens elektronikus eszközök élettartamát, az új Ruggedcom RMC8388 használatával a hagyományos időforrásokat korszerű, ethernet alapú hálózathoz csatlakoztathatjuk, lehetővé téve a több fázisban történő korszerűsítést, így nem kell mindent egyszerre újabbra cserélni.

A Ruggedcom RMC8388 a magas karbantartási költségeket is csökkenti azáltal, hogy a hagyományos koaxiális kábelezést szabványos ethernet kábelekkel váltja fel mind a kommunikációs, mind az időzítési célú összekötetések esetén, egészen a kapcsoló szekrényekig.

A Siemens honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény