FőoldalRendszerintegrátorLegyen Ön az előadó!
2015. május 11., hétfő ::

Legyen Ön az előadó!

Sikeres projektjében National Instruments temékeket használ? Szeretné ismertté tenni saját felhasználói megoldását? Amennyiben Ön az iparban, kutatásban vagy felsőoktatásban dolgozik, szeretettel várjuk pályázatát. Ragadja meg az alkalmat és mutassa be sikeres felhasználói megoldását az NIDays konferencián, 2015. október 7-én Budapesten! Sikerét számos iparágból összegyűlt mérnök és kutató alkotta népes hallgatóság előtt teheti ismertté

Küldje el nekünk előadásának 200 szavas angol és magyar nyelvű összefoglalóját 2015. június 1-ig, hogy Önt is előadóként üdvözölhessük az NI legrangosabb rendezvényén!
A kiválasztott előadásokat esettanulmány formájában megjelentetjük az ni.com weboldalon, valamint bekerülnek a legsikeresebb felhasználói megoldásokat tartalmazó elektronikus brosúrába is.

Nyeremények

A pályázatot az alábbi két kategóriában hirdetjük meg:

1. Termékfelhasználó kategória: A kelet-közép-európai régió országaiban megrendezésre kerülő 7 NIDays konferenciára, és a budapesti konferenciára beérkezett pályázati anyagok közül egy-egy pályamunkát díjazunk. A pályázatok nyerteseit jutalomban részesítjük.

  • A kelet-közép-európai régió országaiból beérkezett pályázati anyagok közül a legjobb pályamunka jutalma: egy részvételi jegy az NIWeek rendezvényre, a texasi Austinba, 2016 augusztusában. Az utazás és a szállás költségeit az NI biztosítja. (A repülőjegy- és szállásfoglalást az NI intézi.)
  • A budapesti NIDays rendezvényre beérkezett pályázati anyagok közül a legjobb pályamunka jutalma: 1 db LEGO® MINDSTORMS® EV3® robot.

2. Partner kategória: Ebben a kategóriában NI Alliance Partnereinktől fogadunk pályamunkákat. A kelet-közép-európai régió országaiból egy partner pályamunkája kerül díjazásra.

  • A kelet-közép-európai régió országaiból beérkezett pályázati anyagok közül a legjobb pályamunka jutalma: 1 db LEGO® MINDSTORMS® EV3® robot.

A nyeremények másra át nem ruházhatók, valamint más nyereményre és készpénzre nem válthatók át.

Töltse le a pályázati anyagot itt!

Látogasson el honlapunkra, ahol részletes információkat talál az NIDays 2015 - NI Engineering Impact Awards pályázati felhívásról, és küldje el előadásának összefoglalóját még ma!

Várjuk jelentkezését, hogy előadóként üdvözölhessük Önt az NIDays 2015 konferencián!

Üdvözlettel,
National Instruments

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény