FőoldalRendszerintegrátorAz UPS Siemens technikával bővíti európai csomagközpontját
2012. január 18., szerda ::

Az UPS Siemens technikával bővíti európai csomagközpontját


A világ legnagyobb csomagküldő szolgálata, az UPS nyolc Siemens Variosort EXB120 típusú keresztöves válogató berendezéssel bővíti a Köln/Bonn repülőtéren működő európai szortírozó csomópontját (hub). Ezzel 2013 végére feldolgozó kapacitása a jelenlegi 110 000 db/napról 190 000 db/napra növekszik. A bővítés alatt a hub, ahol eddig is Siemens szorterek működtek, folyamatosan üzemel

A létesítmény bővítésével az UPS maximális megbízhatóságot fog elérni a csomagkézbesítésben. A Köln/Bonn elosztó központ mellett Louisville (USA), Sanghaj, Senzsen és Hong Kong számít az UPS globális légi szállító csomópontjai közé. Az Európába vagy Euróbából küldött csomagokat éjjelente 37 UPS repülőgép hozza-viszi. A rendeltetés szerinti válogatásra mindössze három és fél órás időablak áll rendelkezésre este 11 és hajnali 2.30 között ahhoz, hogy a csomagok egyik napról a másikra célba juthassanak. Az ehhez szükséges maximális rendelkezésre állás és megbízhatóság követelményét a Siemens eleve alapul vette az alkalmazott technika kialakításánál: mind a mechanikai rendszer ("hardver"), mind az IT-rendszerek redundáns felépítésűek.
Az 1986-ban megnyitott, majd 2006-ban már lényegesen bővített Köln/Bonn hub jelenleg hat szorterrel működik 3,5 km távolságon. Ez a nyolc új berendezéssel 7,5 km-re növekszik. A teljes szállítószalag-rendszer (konvejor) rendszer hossza, beleértve a ráhordó és leválogató szakaszokat, kereken 40 km-t tesz ki. Köln/Bonn előző, 2006-os bővítése után a Siemens a Louisville hub bővítésére is megbízást kapott - ez 2010-ben fejeződött be.

A Siemens honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény