FőoldalRendszerintegrátorMultix Fusion radiográfiai rendszer
2012. január 11., szerda ::

Multix Fusion radiográfiai rendszer

Ez az új termék kis- és közepes kórházak számára teszi lehetővé a Siemens bevált csúcstechnikájának használatát - beruházási kereteik túlzott megterhelése nélkül. A Multix Fusion a klinikai alkalmazások teljes spektrumát támogatja, de lényegesen olcsóbban, mint a vele összehasonlítható előző modellek. Olyan komponenseket is tartalmaz, amelyeket korábban csak a felső árkategóriás kínálat tartalmazott, mint pl. az állítható magasságú, 300 kg-ig terhelhető vizsgálóasztal. A beruházási ráfordítások mellett az üzemeltetési költségek is viszonylag kedvezőek a rendszer nagy megbízhatóságának és a kedvező szerviz-szerződéseknek köszönhetően.

A Multix Fusionhoz a legfontosabb komponenseket, mint amilyen a mennyezetről függő röntgencső és a távfelvételi állvány az Ysio prémium-kategóriás rendszerből vették át. Ez nagy kórházak magas elvárásait elégíti ki a nagy páciens-átbocsátó kapacitás, valamint az automatikus működés, a képminőség és a kezelhetőség tekintetében. A Multix Fusion azokat a felhasználókat (a kis-közepes intézmények mellett a magánintézményeket is) célozza meg, akik a klinikai alkalmazások tekintetében nem akarnak minőségi engedményeket tenni, de igen kedvező ár/teljesítmény arányt várnak el. Ezzel a gép a Siemens Healthcare nemrégiben meghirdetett Agenda 2013 kezdeményezésének egyik lényeges célját szolgálja: bővíti a közepes árfekvésű készülékek portfólióját, és így segíti ügyfeleit az egészségügyi szektort szorító árnyomás, ill. financiális nehézségek áthidalásában a betegellátás színvonalának csökkenése nélkül. Hasonlóképpen hatnak az egyedi követelményekre szabott szervizszerződések kedvező árai is.

A Multix Fusion röntgencsöve automatikusan szinkronizálja magát a detektor beállításakor, így a vizsgálatokat gyorsan és egyszerűen lehet végezni. Az 1,8 m hossszú teleszkópos oszlop segítségével a csövet még nagy belmagasságú termekben is könnyűszerrel le lehet süllyeszteni akár a padló közelébe is. Így nem szükséges, hogy a páciens székre vagy állványra másszon fel, ha pl. a lábáról kell felvételt készíteni. Az ergonómiailag kedvező, állítható magasságú és akár 300 kg-ig terhelhető vizsgálóasztal szintén a páciens könnyű pozícionálását segíti. Az Ysio rendszernél ugyancsak bevált utó-feldolgozási funkciók - pl. a DiamondView Plus - a kép kontrasztosságát fokozzák a kitűnő képminőség érdekében. A Multix Fusion estében az ügyfelek, igényeik szerint, többféle rendszerkialakítás között választhatnak - a mennyezetre szerelt röntgencsőből és a mobil detektorból álló legegyszerűbb verziótól az asztalt és a távfelvételi oszlopot is tartalmazó komplett konfigurációig.

A Siemens honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény