FőoldalRendszerintegrátorKingston HyperX Genesis négyszeres teljesítménnyel
2011. november 21., hétfő ::

Kingston HyperX Genesis négyszeres teljesítménnyel

A Kingston bejelentette az új Kingston HyperX Genesis termékcsaládot. A 8 GiB, 16 GiB és 32 GiB kapacitású készletben kapható memóriák támogatják az új Intel Sandy Bridge-E X79 négycsatornás processzorokat és az X79 Express lapkakészletre épülő alaplapokat

A Kingston HyperX Genesis az ideális memória azok számára, akik nagy teljesítményt nyújtó, négycsatornás megoldásokat igényelnek. A Kingston minden HyperX készlete elnyerte az Intel XMP tanúsítványt, és kompatibilis a különböző gyártók - például az Asus, a GIGABYTE, az MSI és az ASRock - legújabb X79 alaplapjaival.

A nagy teljesítményt igénylő felhasználóknak és a számítógép megszállottjainak a leggyorsabb memóriára és a legnagyobb kapacitásra van szükségük. A Kingston nekik ajánlott 2400 MHz-es és 2133 MHz-es megoldása hamarosan 8 GiB-os és 16 GiB-os négymodulos változatban is kapható lesz. Az X79 rendszerekhez használható további HyperX Genesis memóriák közé tartoznak a négy- és nyolcdarabos készletek, amelyek 1866 MHz-es és 1600 MHz-es órajelen működhetnek. A felsorolt memóriák 8 GiB, 16 GiB és 32 GiB kapacitású készletben vásárolhatók meg.

"A legújabb HyperX termékeink kifejezetten abból a célból készültek, hogy a lehető legnagyobb teljesítményt biztosítsák az Intel új, négycsatornás memóriát támogató Core i7-3960X és -3930K processzoraihoz. Az X79 platformhoz készült HyperX Genesis új teljesítménynövelési lehetőséget kínál a legigényesebb játékosoknak, tuningolóknak, tartalomkészítőknek és rajongóknak" - mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

A Kingston honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény