FőoldalRendszerintegrátorA legmegbízhatóbb fémdetektor
2011. november 09., szerda ::

A legmegbízhatóbb fémdetektor

A Bosch GMS 100 M Professional detektora már kapható azon szakemberek számára, akik biztosak szeretnének lenni abban, hogy nincs elektromos kábel, vas- vagy rézcső a felület mögött, ahova épp fúrni szeretnének. A műszer pontosan érzékeli a vastartalmú fémeket 100 milliméteres mélységig, a színesfémeket 80 milliméteres mélységig és az elektromos kábeleket 50 milliméteres mélységig. Kategóriájában a legmegbízhatóbb fém detektor

A készüléket nemcsak a villanyszerelők, vízvezeték szerelők, de az asztalosok, bútorépítők is használhatják azért, hogy kivitelezési munkájuk közben a falban lévő kábelek és csövek ne sérüljenek.

Azonnal használatra kész és automatikus kalibrálással rendelkezik
Azért, hogy a GMS 100 M Professional fém detektor működtetése a lehető legegyszerűbb legyen, csak egy gombja van. Ezzel a gombbal lehet a műszert ki- és bekapcsolni, illetve aktiválni vagy deaktiválni a hangjelzést.
Az eszköz automatikusan kalibrál, ezért minden esetben azonnal használatra kész. A GMS 100 M Professional detektor automatikus kalibráló képességének segítségével kiküszöbölhetők a kézi beállítás pontatlanságaiból származó helytelen mérési eredmények.
A GMS 100 M Professional hangjelzéssel és a kijelzőjén elhelyezett világító gyűrű színváltozásával riasztja a felhasználót, ha észlelt valamit: a zöld szín azt jelenti "Nincs találat", a piros jelzi a "Találat"-ot, míg a sárga azt jelenti, hogy "Objektum közelében vagy mélyen fekvő tárgy" közelében járunk.
Amennyiben a detektor elektromos kábelt érzékel, a világító gyűrű villogni kezd. A GMS 100 M Professional további előnye, hogy a jelzőgyűrű közepén lévő lyukon keresztül a szakember közvetlenül meg tudja jelölni azt a helyet, ahol fúrni kíván.
Az érzékelés eredménye grafikusan is látható a kijelzőn. A GMS 100 M Professional egyértelmű szimbólumokat használ, hogy információt nyújtson a talált anyagról vagy az érzékelt tárgyról: egy mágnes ikon jelenik meg a kijelzőn, ha vastartalmú fémet észlel, áthúzott mágnes amikor színesfémet érzékel, és egy villámmal ábrázolja az elektromos kábelt.
Az GMS 100 M Professional fém detektor már megvásárolható a szakkereskedésekben.

A Bosch honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény