FőoldalRendszerintegrátorNagyteljesítményű élmény a Kingston Technology HyperX Plug and Play memóriamoduljaival
2011. május 09., hétfő ::

Nagyteljesítményű élmény a Kingston Technology HyperX Plug and Play memóriamoduljaival

A Kingston bejelentette új, a teljesítmény megszállottjainak készült HyperX Plug and Play (PnP) sorozatát. A HyperX PnP memóriaegységek innovációja a második generációs Intel Core i5 és i7 processzorok jobb memória kihasználási lehetőségeinek optimalizálásában mutatkozik meg. Az új memóriakészleteket magasabb órajel használatára programozták, a Sandy Bridge lapkakészletet használó rendszerbe illesztve automatikusan 1600 MHz-es vagy 1866 MHz-es órajelen működnek asztali és notebook számítógépekben egyaránt

A memóriaegységeket JEDEC-kompatibilis beállítások segítségével programozták, ami lehetővé teszi az 1600 MHz-es, illetve 1866 MHz-es órajel támogatását. A BIOS-beállítások módosítására sincs szükség, hiszen a memória beillesztését követően a rendszer automatikusan felismeri a gyorsabb memóriát. A memóriamodulok használatával a felhasználó érezhető teljesítménynövekedést fog tapasztalni, mivel a HyperX Plug and Play memóriaegységek alkalmazása az órajel automatikus fokozását eredményezi. A memóriaegységek kompatibilisek a piac korábban kiadott DDR3-as rendszereivel.

"Mérnöki csapatunk rendkívül újszerű megoldásokkal állt elő a memóriamodulok tervezése során, amelyek külső beavatkozás nélkül, automatikusan növelik a teljesítményt" - nyilatkozta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere. "A JEDEC-kompatibilis beállítások segítségével olyan teljesítményidőzítés érhető el, amellyel maximálisan kihasználható a jelenlegi Sandy Bridge rendszerek és a régebbi DDR3 számítógépek natív órajele" - tette hozzá Kaszál Norbert.

A HyperX Plug and Play memóriamodulok háromféle készletben, 4 GiB és 8 GiB kapacitású konfigurációban kaphatók. A HyperX Plug and Play memória kitek megvásárolhatók a Kingston Technology értékesítési csatornáin keresztül a hivatalos disztribútoroknál, a viszonteladóknál, a kiskereskedőknél, valamint a web-áruházakban.

A Kingston HyperX memóriákhoz élettartam-garancia és napi 24 órában elérhető technikai támogatás jár. További információért látogasson el a www.kingston.com/europe webhelyre.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény