FőoldalRendszerintegrátorA Kingston Technology bemutatja limitált kiadású, alacsony késleltetésű HyperX modulját
2011. április 20., szerda ::

A Kingston Technology bemutatja limitált kiadású, alacsony késleltetésű HyperX modulját

A Kingston megkezdte a játékosoknak és a teljesítmény megszállottjainak kifejlesztett, új, fekete, alacsony késleltetési idejű HyperX Low Latency Limited Edition memória szállítását. A bejelentett Limited Edition memóriamodulok kizárólag a kelet-európai régióban érhetők el

"Az alacsony késleltetés és az optimális hőelvezetést biztosító hűtőbordák utánozhatatlan élményt nyújtanak a játékosok és a rajongók számára" - mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere. "A korlátozott darabszámban készülő, különleges fekete hűtőbordákkal felszerelt, alacsony mindössze 7-es értékű CAS késleltetésű memóriamodulok nem hiányozhatnak a számítógép megszállottak készletéből" - tette hozzá Kaszál Norbert.

Ezek a HyperX Low Latency Limited Edition memóriamodulok tökéletes kiegészítői a szürke és fekete P67 alaplapoknak. Az új kialakítású hűtőborda segít optimalizálni a hőelvezetést. A kétcsatornás memóriamodul-készlet 1600 MHz órajelű, 4 GiB kapacitású kivitelben kapható. A HyperX Low Latency Limited Edition memóriamodulokat felkészítették az XMP technológia használatára, továbbá az Intel által ajánlott 1,65 voltos feszültségre konfigurálták őket az optimális sebesség elérése érdekében.

A Kingston HyperX memóriákhoz élettartam-garancia és napi 24 órában elérhető technikai támogatás jár. Részletesebb információért keresse fel a Kingston webhelyét.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény