FőoldalRendszerintegrátorA Canon bemutatta az imagePROGRAF iPF510 nagyformátumú nyomtatót
2011. április 15., péntek ::

A Canon bemutatta az imagePROGRAF iPF510 nagyformátumú nyomtatót

A Canon bemutatta a 17 hüvelykes imagePROGRAF iPF510 nagyformátumú nyomtatót, amely a sikeres imagePROGRAF LP17 modellt váltja fel. Az ügyfelek igényeinek megfelelően az új modell már támogatja a HP-GL/2 és HP-RTL szabványokat, így hatékonyabban segíti a CAD (számítógéppel támogatott tervezés) és a GIS (térinformatikai rendszer) szakemberek munkáját. Az imagePROGRAF iPF510 kompatibilis továbbá a (32 és 64 bites) Microsoft Windows 7, valamint az Apple Macintosh OSX operációs rendszerekkel is

A kiváló nyomtatási minőséget, nagy teljesítményt és költséghatékonyságot biztosító imagePROGRAF iPF510 modell megfelel a vertikális piacok - a kereskedelmi, vendéglátó- és szórakoztatóipari, egészségügyi, oktatási, közszolgálati, közlekedési és irodai szervezetek - házon belüli nyomtatási igényeinek is. Az alacsony zajszint és a kisebb fogyasztás révén rugalmasan üzembe helyezhető bármilyen irodában.
Egyszerűen használható szoftverének köszönhetően az imagePROGRAF iPF510 lehetővé teszi a nagyformátumú nyomatok házon belüli elkészítését, legyen szó értékesítést segítő feliratokról, plakátokról, vállalati közleményekről, irodai dokumentumokról, térképekről vagy a CAD alkalmazások anyagairól. A reaktív tintarendszerrel rendelkező nyomtató négy festékalapú tinta - ciánkék, magenta, sárga és fekete -, valamint kétcsatornás, pigmentalapú matt fekete tinta használatával állít elő élénk, teljes értékű posztereket, jól átlátható szöveges dokumentumokat és műszaki rajzokat.
Az imagePROGRAF iPF510 modellhez mellékelt PosterArtist Lite szoftver segítségével bárki egyszerűen, néhány lépésben hozhat létre különféle posztereket. A PosterArtist csomag új teljes verziója, a PosterArtist V2.20 külön vásárolható meg. A programcsomag a (32 és 64 bites) Windows XP, Windows Vista és Windows 7 operációs rendszereket támogatja, új grafikai elemeket tartalmaz, és használható más Canon nyomtatókkal is.

A Canon honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény