FőoldalRendszerintegrátoriPadre fejlesztett, új hitelesítési megoldás a Symantectől
2011. március 31., csütörtök ::

iPadre fejlesztett, új hitelesítési megoldás a Symantectől

A Symantec elérhetővé tette új, iPadre fejlesztett VeriSign Identity Protection (VIP) Access for Mobile megoldását, amely az Apple alkalmazásboltján keresztül érhető el. Az új alkalmazás lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy egyszeri felhasználású, dinamikus jelszóval védjék az online felhasználói fiókjaik biztonságát

Az alkalmazás több, mint 700 féle készüléknek nyújt védelemet és erős autentikációt tesz lehetővé. Az autentikációs megoldás nem csupán felhasználónév-jelszó védelmet biztosít, hanem egyedi, egyszeri felhasználású, hatszámjegyű kódot generál. A szolgáltatásnak köszönhetően az iPad használók több, mint 750 honlapot érhetnek el biztonságosan, amelyek a VIP hálózat részeit alkotják.
Az új VIP mobiltelefonos alkalmazás a vezető, felhő-alapú VIP autentikációs szolgáltatás részeként jelent meg a piacon, amely lehetővé teszi a vállalatoknak a legféltettebb adataikhoz való biztonságos hozzáférést. Így a szervezetek csökkenthetik az internetes visszaélések számát. SaaS (Security as a Service solution) biztonsági technológiájának köszönhetően, a VIP költséghatékony és megbízható megoldást kínál üzleti források, vállalati alkalmazások és honlapok menedzselésére.

Az új VIP Acces for Mobile iPadekre kifejlesztett alkalmazása ingyenesen letölthető az Apple alkalmazásboltján keresztül, illetve az alábbi linkről: www.iTunes.com/AppStore.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény