FőoldalRendszerintegrátorA Canon új A3-as nyomatókkal bővíti színes imageRUNNER ADVANCE termékcsaládját
2011. január 19., szerda ::

A Canon új A3-as nyomatókkal bővíti színes imageRUNNER ADVANCE termékcsaládját

A Canon Europe bejelentette a legújabb színes imageRUNNER ADVANCE multifunkciós nyomtatókat. Az új A3-as modellek a belépő szinttől a közepes kapacitású nyomtatókig bővítik az imageRUNNER ADVANCE termékcsaládot, mely tovább erősíti a Canon vezető pozícióját a multifunkciós eszközök piacán*

A legújabb színfeldolgozó technológiát használó imageRUNNER ADVANCE C2030 és C2020 modellek tökéletesen megfelelnek a kis- és közepes méretű munkacsoportok igényeinek. A 20, illetve 30 lap/perc nyomtatási sebességgel rendelkező eszközök számos lehetőséget és funkciót kínálnak a hálózati biztonság, a dolgozói termelékenység, és a költséghatékonyság javítására, valamint környezetvédelem területén.

Az egyszerűsített és teljes verziós modelleket a felhasználók merevlemezes vagy flash meghajtóval rendelkező változatban is elérhetik. A merevlemezes megoldás támogatja a díjnyertes imageRUNNER ADVANCE platform legtöbb funkcióját, a flash meghajtóval rendelkező változat pedig biztosítja a kis- és közepes méretű munkacsoportok színes nyomtatási feladataihoz szükséges alapvető imageRUNNER ADVANCE funkciókat.

A fejlett vezérlőnek, a kiváló minőségű színes TFT érintőképernyős felhasználói felületnek, valamint a továbbfejlesztett felépítésnek köszönhetően csökkenthetők az üzemeltetési költségek, és maximalizálható a működési idő. A merevlemezes változat teljes hozzáférést biztosít a felhasználók számára a nyomtatásvezérlést, és fejlett biztonsági felügyeletet végrehajtó uniFLOW v5 illesztőprogram legújabb verzióihoz.

Az imageRUNNER ADVANCE C2030 és C2020 modellek versenyképes áron tartalmazzák az egyesített nyomtatási, másolási és lapolvasási funkciókat, az egyetlen gombnyomással elvégezhető munkafolyamatokat, az USB multimédia-támogatást, a belső finisert, a 2000 lapos lapadagoló kapacitást, valamint a 64-220 g/m2 papírok kezelését tartalmazó hatékony szolgáltatáscsomagot.

Az eszközcentrikus megoldások segítségével - mint például a biztonsági és költségcsökkentési csomag, az USB nyomtatás és beolvasás, valamint az iW360 dokumentumkezelési csomag - a felhasználók kiváló minőségű dokumentumokat nyomtathatnak. Ez zökkenőmentes munkafolyamatokat, a dokumentumok tárolásának javítását, és hatékonyabb együttműködést eredményez.

"Az imageRUNNER ADVANCE platform lehetővé tette számunkra, hogy az elmúlt kilenc hónapban jelentősen megnöveljük multifunkciós eszközeink nyugat-európai piaci részesedését, mivel az ügyfeleink is tisztában vannak az eszközeink által nyújtott előnyökkel. A Canon modellek komoly értéket jelentenek a felhasználók számára, hiszen jobb minőségben, hatékonyabban és rugalmasan biztosítják az összes szükséges, fejlett szolgáltatást a hálózaton keresztül dolgozó irodák számára" - mondta Matthew Wrighton, a Canon Europe európai irodai és közepes kapacitású termékekért felelős marketingigazgatója.

Az új modellekre számos olyan, egyedi környezetvédelmi terméktulajdonság jellemző, mint például a legalacsonyabb teljes energiafogyasztás (TEC - Total Energy Consumption). Az automatikus kétoldalas nyomtatást alapfunkcióként kínáló imageRUNNER ADVANCE C2030 és C2020 készülékek bemelegedési és üzembeállási ideje is csökkent.

A uniFLOW vezérlőbe ágyazott nyomtatásvezérlő szolgáltatások, és a küldési (Universal Send Security) funkciók is javítják a biztonságot. A fokozott megbízhatóság, az e-Maintenance szolgáltatás, az ügyfelek igényeinek megfelelő beállítási lehetőségek, valamint a nyomatdíj alapú díjszámítási modell - amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók csak azért fizessenek, amit kinyomtatnak - további költségcsökkentést jelenthetnek a felhasználók számára.

Az új imageRUNNER ADVANCE C2030 és C2020 modellek értékestése 2010-ben elkezdődött, és a visszajelzések alapján elmondható, hogy a kihelyezetett készülékek magas ügyfélelégedettség mellett üzemelnek.

*A Gartner elemző cég a piacvezetők közé sorolja a Canon vállalatot a multifunkciós eszközökre és nyomtatókra vonatkozó 2010-es jelentésében (2010 Magic Quadrant for MFPs and Printers). Az InfoSource kutatásai alapján az imageRUNNER ADVANCE platform bemutatása óta a Canon megduplázta középkategóriás irodai eszközei piaci részesedését Európában, ami 2009 második félévében 10,6 százalék volt, 2010 első félévében pedig 25,6 százalék.

A Canon honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény