FőoldalKonstruktőrIsmerje meg a Lemo új, nagyfrekvenciás multikoax modelljét!
2023. március 13., hétfő ::

Ismerje meg a Lemo új, nagyfrekvenciás multikoax modelljét!

A LEMO egy új, multikoax konfigurációval bővítette a terepi alkalmazásokban már bizonyított M sorozatát.

Az L.232 néven ismert új multikoax modell LM méretben kapható akár 12x koaxiális kapcsolattal. Az dugókat és rögzített aljzatokat kifejezetten arra tervezték, hogy a szigorúbb, magas frekvenciájú csatlakozási követelményeknek is megfeleljenek nagyon igényes környezeti feltételek mellett.

Az új betétkonfiguráció 12x 0R (50 Ohm) típusú koaxiális kapcsolatot integrál, 26,5 GHz-ig lehetővé téve a magas frekvenciájú adatok továbbítását alacsony állóhullámarány (VSWR) mellett.A koaxiális érintkezés a krimpcsatlakozásnak és a tartóklipnek köszönhetően könnyen létrehozható. Az új modellt a rugalmas, alacsony veszteségű LMR-100A vagy a Multiflex 86 kommunikációs kábelekkel történő működésre tervezték.A csatlakozó tipikus alkalmazási területei közé tartoznak az 5G vezeték nélküli hálózatok, a radarrendszerek, a harctéri kommunikáció és az UAV anti-drón technológia. Szakértelmével és kábelszerelési képességeivel a LEMO áll az Ön rendelkezésére, hogy átfogó csatlakozási megoldások létrehozásában segítsen.

REDEL Elektronika Kft. E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény