FőoldalKonstruktőrJövőre ismét InnoElectro – Innováció és elektronika 2023-ban is!
2022. november 11., péntek ::

Jövőre ismét InnoElectro – Innováció és elektronika 2023-ban is!

Az idei, minden várakozást felülmúló siker nyomán a Magyarországi Elektronikai Társaság 2023. március 28–30-án ismét megrendezi az InnoElectro Kiállítás és Konferenciát a MOM Sport és Rendezvényközpontban. A szakmai szervezet kiemelten fontosnak tartja a párbeszédet és az együttműködést az iparág szereplői között, mely elengedhetetlen az innovatív megoldások és termékek fejlesztéséhez.

A jövő évi rendezvény továbbra is egyaránt fókuszál a konstrukcióra és a gyártástechnológiára. A kiállítás mellett ismét megrendezésre kerülnek a már elmaradhatatlan kísérő események is: a MELT forrasztástechnikai versenye diákok, míg az IPC versenye profik számára.

A Magyarországi Elektronikai Társaság hisz abban, hogy a szakma aktív részvételével lehet igazán sikeres rendezvényt szervezni, így a Konferencia Bizottság várja a MELT tagoktól és a szakma szereplőitől egyaránt a szekció javaslatokat, ötleteket a konferencia fókusz témáira vonatkozóan.

Amennyiben részt kíván venni a kiállításon, vagy a konferencián kiállítóként, vagy előadóként, vagy szekciójavaslata van, kérjük írjon az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!

Már most mentse el naptárába! InnoElectro: 2023. március 28-30, MOM Sport és Rendezvényközpont.

Aktuális információk: www.innoelectro.com

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény