FőoldalKonstruktőrKis vastagságú NFC Z tengelyes antenna
2014. május 22., csütörtök ::

Kis vastagságú NFC Z tengelyes antenna

A kompakt méretekkel és kisebb, mint 3,2 mm profilmagassággal rendelkező ZC1003HF-sorozatú z tengelyes antennák elérhetők a Premótól. A közeltéri kommunikációs technológiát (NFC-t) támogató antennák ideálisak kis vastagságú okostelefonok fejlesztői számára

A ZC1003HF-sorozatú antennák nagy érzékenységű, 10×10×3,1 mm méretű eszközök, amelyeket helytakarékos alkalmazásokhoz fejlesztett ki a gyártó. A nyomtatott áramköri hordozókra épített hurokantennákhoz képest a Premo újdonságának helyigénye lényegesen kisebb, olvasási hatótávolsága akár 30%-kal nagyobb. A z tengelyes tekercs kiváló elektromos teljesítményt és mechanikai robusztusságot, ezzel pedig megbízhatóságot kínál. Az antennákat a gépjárműipari szabványok szerint fejlesztették ki.

A ZC1003HF-sorozat induktivitása 13,56 MHz frekvencián 2,5 µH, amely a megrendelő igényeire is igazítható. Az antenna ferritmagjának anyaga nikkel-cink ötvözet, kezdeti permeabilitása lehetővé teszi a nagyobb frekvenciás működést is. Az antenna működése a -40 – 100 °C hőmérséklet-tartományban stabil, teljesítménye a konkurens megoldásokéhoz képest kedvezőbb.

A Premo honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény