FőoldalKonstruktőrA miniatűr 2J SMT antennák több sávot is átfognak
2013. március 28., csütörtök ::

A miniatűr 2J SMT antennák több sávot is átfognak

A 2J cég apró kerámia antennáinak nem jelentenek problémát a GSM, DCS, PCS, UMTS, 434/868 MHz, GPS, TETRA és még sok más rendszer jelei. Az SOS electronic állandó raktárkészletén lévő 2J termékek közé nemrégiben felvették a mini kerámia antennákat, melyekkel kisméretű, zárt eszközök készíthetők külső antennák, csatlakozók és kábelek nélkül

  • 2JE03 - 5 csatornás SMT antenna a GSM850, GSM900, DCS, PCS és UMTS (1710-2170 MHz) sávokra. Mindössze 24×5,5×4,4 mm-es méretével miniatűr megoldást képvisel az eszközök széles skálájához.
  • 2JE05 - extrém kicsi (9×3×1,2 mm) SMT antenna a 434 MHz, 868 MHz és 915 MHz-es szabad sávokra. Az antenna könnyedén illeszthető a kívánt frekvenciasávhoz néhány LC alkatrésszel (illesztő áramkör). Állóhullám aránya (VSWR) maximum 2,0:1 a teljes frekvenciatartományban, ami meglehetősen jó érték.

 

Az antennákról részletes információ a 2JE03 és 2JE05 adatlapokon található. Tömör összefoglaló található még a 2J Katalógus-ban, valamint a belső (beágyazott) antenna katalógus-ban. Rendelés esetén a 2J kínálatából bármely antennát tudjuk szállítani.

 

Miért 2J antennák?

A 2J vállalat telekommunikációs, hang és adatátviteli valamint műholdvételi (GPS/Glonass) célokra szánt különböző antennák megbízható gyártója. A 2J nagy mennyiségű különféle antennát gyárt saját fejlesztő, gyártó és tesztelő kapacitásával, melynek része egy 4×4×8 m-es „süketszoba" (visszaverődés-mentes kamra) is. Ezek közül sok testre szabott termék, pontosan a megrendelők igényei szerint hangolva. A 2J ügyfelei közé sok olyan cég tartozik, mint pl. az Audi, Porsche, T-Mobile, stb. Saját fröccsöntő kapacitásuknak köszönhetően antennáikat gyakorlatilag bármilyen formájú tokba el tudják helyezni, hogy megfeleljen az adott alkalmazás követelményeinek vagy elérje pl. az IP67 védelmet.

 

Érdeklődésével keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet.

 

Előnyök/Jellemzők:

  1. kerámia SMT antennák több sávra
  2. miniatűr méretek
  3. egyszerű szerelés
  4. kész megoldás, mely kiküszöböli a külső antennák és csatlakozók használatát

 

A SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény