FőoldalGyártósorForgókaros, extra méretű LED-es nagyító
2019. március 14., csütörtök ::

Forgókaros, extra méretű LED-es nagyító

A Lico Electronics újszerű LED-es világítástechnikai megoldást mutatott be Big Eye 2 LED néven. A Big Eye 2 LED különlegessége elsősorban a szokatlanul nagy mérete, amelyet torzításmentes, tompítható megvilágítással ellátott, A/5 méretű nagyítók egészítenek ki, optimális megoldást adva a legkorszerűbb munkaasztali körülmények megteremtéséhez. Az optikai üveges lencse 3 dioptriás (1,75 – 1,85x), a világítás fényereje 100 – 25% között szabályozható

A torzításmentes optikai üveggel rendelkező, elektronikusan szabályozható fényerejű világítással ellátott nagyító lehetővé teszi, hogy egyszerre két szemmel vizsgálja az operátor a nagyítóüveg altat lévő objektumot anélkül, hogy az optikai torzítás vagy a szemek felváltott használata a szükségesnél jobban elfárasztaná, ezáltal az elérhető legjobb hatékonyságot biztosítva az analízis során. Opcionálisan a Lico tükröződéscsökkentő bevonatot is kínál a lencséhez, egyes becslések szerint az eszköz bekerülési költsége mindezeknek köszönhetően akár egy hét alatt is megtérülhet.

A nagyító erős fémkaros kialakítása sok-sok éven keresztüli, kényelmes használatot tesz lehetővé, az operátor számára pedig egyméteres használati távolságot is biztosít, amely a kb. 34 cm-es lencsefókusztávolsággal kombinálva gyakorlatilag bármilyen szerelési, forrasztási, javítási stb. folyamathoz tökéletesen alkalmassá teszi a rendszert.

A Big Eye 2 34 W teljesítményű, tompítható fényű fényforrásai ragyogásmentes, hidegfehér, sárga vagy UV színekkel is elérhetők speciális alkalmazások esetére.

A Lico honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény