FőoldalGyártósorKorszerű, nagy teljesítményű levegőfúvó pisztolyok
2019. február 28., csütörtök ::

Korszerű, nagy teljesítményű levegőfúvó pisztolyok

Olcsó levegőfúvó pisztolyokat számos katalóguscég és ipari szaküzleti is árusít, ezek többsége azonban hamar elhasználódik, mivel a ravasz vagy egyéb részek rendre hamar feladják a szolgálatot. Emellett teljesítményük kimerül abban, hogy sűrített levegőt fújnak ki nagy sebességgel, ami nemcsak jelentős levegőfogyasztást eredményez, hanem többnyire az OSHA követelmények által előírt zajvédelmi korlátokat is messze átlépik zajkibocsátás tekintetében. Hovatovább néhány olyan jelentős végponti nyomás felépítésére képes, amely blokkolás esetén komoly sérülésekhez vezethet

Az EXAIR Safety Air Gun sorozatú pisztolyai mentesen mindezen problémáktól. Felépítésük egyszerre kínál tartósságot és biztosít ergonómiai szempontból kifogástalan használatot, a precíziósan megmunkált fúvókák pedig kiváló teljesítményt biztosítanak a környezeti levegő nagymértékű felhasználásával. E kialakításnak köszönhetően nemcsak alacsony levegőfelhasználással lehet számolni, de a zajszint és biztonsági kockázat szintje is lényegesen alacsonyabb.

A fúvókát elhagyó levegőáramlat nem blokkolható az OSHA szabvány 1910.242(b) rendelkezésnek megfelelően. A sorozatban elérhető VariBlast, Soft Grip, Heavy Duty és Super Blast variánsok különféle fúvókákkal szerezhetők be: míg a rozsdamentes acél fúvókák a mechanikai elhasználódásnak, korróziónak és nagy hőmérsékletnek állnak ellen kiválóan, addig a PEEK fúvókák minden másnál jobb korrózióállóság és a véletlen hozzáütődéssel szembeni védelem tekintetében jeleskednek.

Az EXAIR honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Led technológia

Led technológia

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény