FőoldalGyártósorTöbb fontos újdonsággal is jelentkezik az Acculogic
2018. január 31., szerda ::

Több fontos újdonsággal is jelentkezik az Acculogic

Az Acculogic bemutatja az FLS980 Series III és a Scorpion BRiZ-sorozatú tesztelő- és programozóállomásait, illetve ezek mellett egy sor, peremfigyeléses vizsgálatra optimalizált eszközét is

Az FLS980 Series III a pontosságjavításra kihegyezett, ún. „Ultimate Accuracy Package” opcióval és különféle teljesítményfokozó megoldásokkal [pl. a „Flying Bed of Nails” (FBON) tűággyal] megspékelve a kiállításon felállított standjuk ékkövének ígérkezik. Mellette a LED és MicroScan miniatűr képelemző és tesztelőmegoldás szintén megtekinthető lesz.

A szintén az APEX-en bemutatkozó Scorpion BRiZ egy egységesített, automatikus tesztelési és validációs platform, amely gyakorlatilag bármilyen típusú áramkörikártya-tesztet és programozási alkalmazást egyetlen, kompakt és kedvező bekerülési költségű mérőállomásba tömörít. A gyártósorba építhető, skálázható rendszer újrafelhasználható mérőbefogó-alappal rendelkezik, és tetszőleges fejlesztési vagy mérési feladathoz adaptálható, legyen szó akár analóg, digitális (peremfigyelés/JTAG), teljesítményelektronikai vagy megfelelőségi tesztelési (LTE, LTE-A, Bluetooth, WLAN, GPS) alkalmazásról.

Az Acculogic robotalapú mérőplatformjára építkezve kifejlesztett egy teljesen újszerű módszert az akkumulátorcsomagok huzalkötéseinek tesztelésére. Nem kell nagy jóstehetségnek lenni ahhoz, hogy lássuk a következő éveket illetően a piac mérhetetlen akkumulátoréhségét (gondoljunk csak az elektromos járművekre, napenergiás rendszerekre, különféle energiatárolókra stb.), amelynek a cég reményei szerint kiváló megoldása lesz a saját fejlesztésű, a tömeggyártás igényeinek megfelelő akkumulátortesztelő rendszerük.

Az Acculogic jelentős portfólióval rendelkezik peremfigyeléses vizsgálatokat illetően is, amelyek a teljes termékéletciklus alatt, minden állomásban kiválóan használhatók, kezdve a dizájnverifikálástól a pilotgyártáson át a sorozatgyártásig. A cég megoldásainak használatával a terepi szervizelés és javítás gyorsabb, könnyebb és sokkal költséghatékonyabb is lehet, ráadásul a ScanNavigator nevű, integrált peremfigyeléses mérőkörnyezet gyors, egyszerű és kedvező árú alternatívát kínál a Teradyne Di-sorozatú, C-méretű VXI digitális mérőműszereivel történő peremfigyeléses vizsgálat implementálására is.

Az Acculogic honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény