FőoldalGyártósorÚj bevonatkészítő berendezés gyártósori alkalmazásra
2016. október 14., péntek ::

Új bevonatkészítő berendezés gyártósori alkalmazásra

A Eunil bemutatta legújabb, gyártósori alkalmazásra fejlesztett bevonatkészítő gépét, az ECM-1100-at, amelyet a Coating Master ECM-sorozat tagjaként kínálnak. Az ECM-1100 alkalmas nyomtatott áramköri hordozók és szerelt alkatrészek felületére permetezés útján bevonóanyag felvitelére

A modern elektronika alapját adó nyomtatott áramköri hordozók a szórakoztatóelektronikától kiindulva a gépjármű-elektronikán és híradástechnikán át az ipari és energetikai szektorban mindenhol megtalálhatók, és mindegyiknél előfordulhat olyan eset, amelyben ezeket a hordozókat ártalmas környezeti hatásoknak (pl. pára, por, vegyszerek, termikus és mechanikai hatások stb.) teszik ki. Ilyen esetekben a bevonatkészítés alkalmazása rendkívül hatásos megelőző védelem nyújtására lehet alkalmas. A gyártósori felhasználásra kifejlesztett ECM-1100 bevonatkészítő rendszer konzisztens és megbízható eredményeket biztosít, alacsony munkaerőköltségeket és kiváló feldolgozási teljesítményt nyújt az üzemeltetés során. A gép nyersanyag-hasznosítása kedvező, zárt rendszerben kezeli a folyadékokat, és legrosszabb esetben is csak minimális szennyezést és maszkhatásképződést eredményez.

A bevonatkészítés egyik legáltalánosabb célja a szivárgás vagy a páratartalom és/vagy szennyeződések következtében kialakuló rövidzárlat megakadályozása, valamint a korrózióvédelem, forrasztott kötések élettartam-kiterjesztése, illetve a mechanikai ütődés és rázkódás hatására kialakuló sérülésekkel szembeni állóképesség fokozása is ide sorolandó.

A Eunil honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény