FőoldalGyártósorKézi, aktívplazmás felületkezelő megoldás
2016. szeptember 29., csütörtök ::

Kézi, aktívplazmás felületkezelő megoldás

Az Intertronics bemutatta Relyon Plasma PZ2 típusnevű piezokefe-megoldását, amely egy kézi felületkezelő egységet takar. A gyártó állítása szerint új terméke kategóriáján belül jelenleg a legkisebb, hideg aktívplazmás felületkezelő megoldás a piacon

A PZ2 piezokefe a plazmatisztításhoz az atmoszferikus gázt ionizálja, és aktiválja a felületet a ragasztók jobb tapadásának biztosítása vagy a nyomtatást/bevonatkészítést elősegítő nedvesítés érdekében. Ez rendkívül hasznos olyan felületeknél, amelyekre egyébként a mikrohuzalkötés vagy nyomtatás nehézkes. Különösen az érzékeny alkatrészek esetében, de általánosságban is igaz, hogy az alacsony hőmérsékleten végzett plazmakisülés gyakran lényegesen jobb a mechanikus vagy vegyi úton végzett aktiváláshoz/tisztításhoz képest.

A PZ2 piezokefe tehát alkalmas arra, hogy ipari alkalmazásokban (legyen szó akár elektronikáról, egészségügyről, gépjárműiparról, laboratóriumi környezetről stb.) aktiválja a felületet a ragasztóanyagok alkalmazását megelőzően, illetve használata elősegíti a felület nedvesítését tintasugaras vagy pades nyomtatáshoz egyaránt. Sőt, szintén megfontolandó sterilizálási célokra is a mikrobiológiai, élelmiszeripari, gyógyszeripari alkalmazásokban.

Az Intertronics honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény