FőoldalGyártósorSugaras adagolószelep és vezérlő nagy hőmérsékletű folyamatokhoz
2016. április 01., péntek ::

Sugaras adagolószelep és vezérlő nagy hőmérsékletű folyamatokhoz

Az OK International csoporthoz tartozó Techcon Systems bejelentette TS9300HM-sorozatú sugaras adagolószelepét és a hozzá tartozó TS930 vezérlőmegoldást. Mind a szelepet, mind pedig az adagolót kifejezetten nagy hőmérsékletű folyamatokhoz fejlesztették

A TS9300HM-sorozatú sugaras adagolószelepek szabadalmaztatott membrántechnológiára épülnek, amely egyúttal egyszerűen kezelhető és tisztítható is. A szimpla membrán mellőzi a más sugaras adagolókban látott dinamikus folyadékszigetelést, a Techcon megoldásánál a folyadékkal csak a fúvókalemez és a membrán van kapcsolatban. A sugaras adagolómechanizmus a folyadékkal nem érintkezik, a szennyeződésmentesség tehát garantált.

A TS9300HM fecskendőfűtő egyedi, eldobható adagolócsővel rendelkezik, amely minimális tisztítási szükségletet és gyors, könnyű cserélhetőséget jelent. Az adagolócső köré tervezett termikus köpenynek hála nincs szükség a PUR (reaktív poliuretán) maradványok letakarítására a fecskendő és az adagolócsúcs között.

A TS930 a TS9300HM sugaras adagolószelephez fejlesztett vezérlőmegoldás, amely kiváló pontosságú folyadékkezelést és különálló vagy távvezérelt működtetést tesz lehetővé. A TS930 vezérlő PID-szabályozós, automatikus hangolású, RTD szenzoros hőmérséklet-vezérlői 150 °C hőmérsékletig egyenletes hőmérsékletet biztosítanak. Az adagolófúvóka és fecskendő fűtését két, független hőmérséklet-szabályzó támogatja, amely optimális adagolási teljesítményt nyújt amellett, hogy a PUR-t csökkentett hőmérsékleten tartja a hosszabb élettartam érdekében. A rendszer dupla triggeres üzemmódja segítségével a szeleppel szimpla pöttyök, többszörös pöttyök és vonalak is pontosan adagolhatók.

A Techcon Systems honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény