FőoldalGyártósorMinden főbb beültetőgéppel kompatibilis, intelligens tárolótorony
2015. szeptember 10., csütörtök ::

Minden főbb beültetőgéppel kompatibilis, intelligens tárolótorony

A Juki Automation Systems bejelentette, hogy immár minden Juki Intelligent Storage Solution sorozatú megoldás kompatibilis valamennyi beültetőgép-márkával. A kompatibilitás e magas szint a nyomon követési és vezérlési (TTC) megoldások piacvezető elektronikai ipari gyártója, a Cogiscan szoftverével vált elérhetővé

A Juki tárolótornyokból az előírt munkafolyamat szerint szükséges alkatrésztekercsek felszabadítása egyetlen egérkattintással elvégezhető művelet. A toronyból kivett tekercsek száma egy adott munkafolyamatnál megfelel az adagolópozíciók számának az adott géptípusoknál, és támogatott a felhasználó által definiálható, prioritásalapú szabálykövetés (pl. FIFO, részkivétel, különböző egyéb feltételek). Adott továbbá a lehetőség veszteségi tényező felvételére is, amelyekkel kompenzálható a gyártás közben fellépő alkatrészveszteség.

A Juki Intelligent Storage Solutions megoldások vásárlói élvezhetik az alkatrészkövetés előnyét minden helyen és pillanatban (tornyok, tárolószekrények, gyártósor). A megoldások ESD- és páratartalom elleni védelemmel is rendelkeznek, így nincs feltétlenül szükség külön száraztárolóra.

A Juki honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény