FőoldalGyártósorModuláris megoldások termékazonosításra
2015. április 01., szerda ::

Moduláris megoldások termékazonosításra

A JOT Automation tesztberendezéseit moduláris termékazonosító megoldásokkal bővítette. A JOT SCU-439 szkennert és a JOT FMM-440 szortírozót automatizált gyártósorokhoz kínálják, és kompatibilisek bármilyen folyamatberendezéssel, amelyeknél termékazonosítási vagy hibás egységek megjelölésére/elkülönítésére van szükség

Az SCU-439 és FMM-440 mind a termékek nyomon követésére, mind az azonosítókód leolvasására megbízható megoldást szolgáltat. Az azonosítás történhet két- és háromdimenziós, valamint RFID-címkék stb. leolvasásával is. A rendszerek a tesztelésen elbukott termékeket a sorról azonnal eltávolíthatják, vagy jelöléssel láthatják el, a selejtek kézi kezelését preferáló felhasználókra is gondolva.

Az eszközök egy sor olyan opciót kínálnak, amelyek a felhasználó aktuális igényeire szabják a rendszer tudását. A moduláris felépítésnek köszönhetően gyorsan megtalálható a megfelelő konfiguráció, a modulok pedig a beszerzést követően is megváltoztathatók vagy pótolhatók. A rendszerek gyártósoron kívül is konfigurálhatók, így a sorba már teljesen beállított komponensként állíthatók be.

Az SCU-439 a kódadatokat RS-232 vagy ethernet-interfészen keresztül továbbítja a feldolgozóegység felé. Az FMM-440 a MEGFELELT/NEM FELELT MEG-adatokat ethernetcsatlakozáson keresztül fogadja, az információt pedig lokális adattáblába menti le. Mindkét eszköz rendelkezik CE és IPC-SMEMA-9851 tanúsítványokkal.

A JOT Automation honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény