FőoldalGyártósorEsztétikus környezeti védelem LED-es világítástechnikai rendszerekhez
2014. december 16., kedd ::

Esztétikus környezeti védelem LED-es világítástechnikai rendszerekhez

electrolubeNapjaink LED-es világítástechnikai rendszereinek többféle specifikációnak és szabványnak kell megfelelniük a piacképesség érdekében. A legtöbb esetben alapfeltétel a robusztus felépítés és a megfelelő védelem a környezeti behatásokkal szemben, de gyakran van igény arra, hogy mindezek mellé esztétikai értékek is társuljanak. A világításnak strapabírónak, műszakilag alkalmasnak és egyúttal szépnek is kell lennie

A legfontosabb igény, hogy a LED-eket korrózió ellen megfelelő védelemmel lássuk el anélkül, hogy a megjelenésük csorbát szenvedne. Az ügyféligény úgy szól, hogy olyan védőanyagra van szükség, amely ellátja a LED-eket a megfelelő védelemmel a környezeti behatások ellen, de egyúttal megtartja a LED-ek jó minőségű felületi kiképzését. Az Electrolube szakemberei erre a problémára egy speciális, szilikonalapú gyantát, az SC3001 típusnevű terméket ajánlják, amely tökéletes tisztaságot és kemény igénybevétel elleni megfelelő védelmet ígér.

Az SC3001 optikailag tehát teljesen tiszta, RoHS-2 megfelelőségű (2011/65/EU), rugalmas, kétkomponensű tokozóanyag, amely kifejezetten alkalmas a LED világítástechnikai ipar lehetséges felhasználásaira abban az esetben, ha kiváló optikai tisztaságra van szükség. Az SC3001 vékony felvitele az alacsony viszkozitás és páratartalmi szilárdulási tulajdonság jóvoltából igen egyszerű.

Az Electrolube honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény