FőoldalGyártósorKétkazettás adagolóberendezés
2014. október 22., szerda ::

Kétkazettás adagolóberendezés

Új fejlesztésű, gazdaságosan fenntartható, asztali kétkazettás adagológépeket mutatott be a Fisnar. A DCD-sorozatú modellek kis gyártmányféleség és kétkomponensű, két kazettában érkező alapanyagok adagolása esetén a legköltséghatékonyabb. Az asztali rendszer teljesen hordozható, egyszerűen telepíthető, támogatja a programozást

A DCD modellek kétkazettás, pneumatikus hengerekkel működtetett adagolókkal rendelkeznek. A hengerekből a nyomás nagy pontossággal állítható elő, így az anyagmennyiség pontosan szabályozható. A statikus keverő a két anyagot a megfelelő elegyben kombinálja, a hengerzárás pedig a kazetták egyszerű be- és kitöltését teszi lehetővé. Jelenleg 200 és 400 ml űrtartalmú dupla kazetták fogadására alkalmas berendezések érhetők el.

Az adagoló egy robusztus asztali tartóra kerül felszerelésre, így a pneumatikus vezérlés, magasság- és szögállítás kérdése megoldott. A rendszer kompakt méretű vezérlője biztosítja a szükséges logikai és egyéb funkciókat, valamint elvégzi az adagolóra nézve megfelelő légnyomás-szabályozást. Minden rendszernek része a kiemelőszelep, amely az alacsony viszkozitású anyagok pontos és cseppmentes adagolását segíti. A szelepet a statikus keverő kimeneti csúcsára szerelték, szabályozását a vezérlő végzi el. A pneumatikus lábpedál kéz használata nélküli üzemeltetést tesz lehetővé.

A Fisnar honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény