FőoldalGyártósorBemutatkozott a Jetronix-Eco
2013. november 29., péntek ::

Bemutatkozott a Jetronix-Eco

A Jovy Systems igazi erőssége a kedvező árfekvésű, minőségi rework-termékek fejlesztésében rejlik. A nemrég bemutatkozott Jetronix-Eco rework-állomásuk verhetetlen tulajdonságokkal rendelkezik (nagy előfűtő zóna, akár 50 profil tárolása, beépített termoelem és fényforrás stb.), amelynek révén alkalmazási lehetőségei igen széles körűek. A Jetronix-Eco-hoz ugyanúgy, mint a cég többi termékéhez, kimagasló minőségű technikai támogatás és termékismeret is társul

A Jetronix-Eco maximális fűtőteljesítménye 3200 W, szabályozástechnikai szempontból pedig mikroprocesszoros, PID-vezérlésű rendszerről beszélhetünk. A gépnek három fűtőzónája, újraömlesztéses zónája, belső és külső előfűtő zónája is van, a fűtés pedig zárt hurkú rendszerben történik. A felső fűtő fel/le és ki/be mozgatható, valamint 180 fokban elforgatható. A kétcsatornás termoelem (az egyik opcionális) valósidejű hőmérsékletmérést támogat, rugalmas illesztésüket a beágyazott flexicső teszi lehetővé.

A gép különlegessége a nagyméretű, 240×240 mm-es előfűtő terület. A teljes körű folyamatvezérlést három szakasz teszi lehetővé, amelyből az előfűtés külön kezelt az egyenletes előfűtés biztosítására. A gép rendelkezik egy beépített, 1 W teljesítményű LED-es fényforrással, valamint grafikus, szélesvásznú LCD-monitorral, amelyen intuitív, elegáns felhasználói felület kerül megjelenítésre. Az erős emelőszerkezet akár 120 g emelési erő kifejtésére képes. A gép legfeljebb 300×400 mm méretű áramköri kártyák szerelésére képes, a biztonsági riasztási funkció pedig védelmet nyújt az érzékeny elektronika számára.

A Jovy Systems honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény