FőoldalGyártósorSugaras folyadékadagolók és kiegészítők
2013. február 21., csütörtök ::

Sugaras folyadékadagolók és kiegészítők

A végfelhasználói elektronikai termékek véget nem érő miniatürizálása különösen látványos a szórakoztatóelektronikai és távközlési termékek piacán. Ez új kihívások elé állítja a tervezőket és gyártókat a forradalmi termékek megalkotásában, különös tekintettel a nagyszériás gyártásra

A rövid, jellemzően ezredmásodperces nagyságrendű ciklusidők eléréshez kimagasló folyamatpontossági paraméterek kellenek, amelyek kiterjednek a folyadékadagolásra is. Az általános, nem specializált folyadékadagolók gyakran nem képesek az elvárt műszaki pontossággal teljesíteni e rövid ciklusidőkből adódó követelményeket.
A Nordson-féle PICO adagolórendszerek piezoelektromos technológiával működnek, és számtalan típusú folyadék akár 2 nanoliteres pontosságú, 500 Hz folyamatos sebességű adagolására képesek azzal együtt, hogy kiváló folyamatvezérlési képességeket nyújtanak. Használatukkal kielégíthetők a kimagasló hatásfokot, kihozatalt és nyereségességet megkövetelő, automatizált alkalmazások és felhasználóik igényei is.

A Nordson honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény