FőoldalGyártósorSIPLACE Technológia Szeminárium a SYMA-ban
2012. szeptember 20., csütörtök ::

SIPLACE Technológia Szeminárium a SYMA-ban

Számos új SIPLACE fejlesztés várja Önt két izgalmas napon át, mindkét nap azonos tartalommal október 16-17-én Budapesten s SYMA Központban. Élőben láthatja a gyorsaság és rugalmasság követelményeinek megfelelő, több újdonsággal is felszerelt SIPLACE SX-et, továbbá bemutatjuk SIPLACE D beültetőgépet, amely csúcstechnológiát kínál kedvező áron

Számos információ és gyakorlati tipp várja a SIPLACE szoftver és szerviz területéről is, amelyek az Ön gyártófolyamatait is leegyszerűsíthetik. Többek között szó lesz a SIPLACE Facts szoftverről is, amely a beérkezéstől kezdve, a beültetésen át a könyvelésig segít Önnek az anyagáramlás figyelemmel kísérésében. Élő bemutatók során ismerheti meg a legújabb SIPLACE fejlesztéseket, a Glue Feeder ragasztóadagoló és a Smart Pin Support NYÁK alátámasztás működését.
Fókuszban lesz továbbá az információcsere a kollégákkal és más elektronikai gyártókkal is! Előadóink között találkozhatnak a DEK munkatársaival is, akik élő bemutatóval és friss információval várják Önt a nyomtatók világából.

Végül, de nem utolsó sorban: konkrét SIPLACE megoldásokat láthat az új termékek bevezetésének (NPI) felgyorsítására, valamint a termékcsere lerövidítésére.

Jelentkezési szándékát kérem szeptember 28-ig legyen szíves jelezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény