FőoldalGyártósorAz 1 l-es Plastik 70 most nyári ráadással
2012. július 20., péntek ::

Az 1 l-es Plastik 70 most nyári ráadással

A kedvelt NYÁK védőlakkot praktikus, 1 l-es ömlesztett kiszerelésben kínálják. Ha már eddig is használta ezt az anyagot spray formájában nagyobb mennyiségben vagy eszközeit mártással kell kezelni, akkor ez a kiszerelés Önnek készült!

A Plastik 70 egy átlátszó védő és szigetelő bevonat, mely védi a NYÁK-okat és alkatrészeket a párától, áramszivárgástól valamint megakadályozza a kisebb alkatrészek vibrációját. Szükség esetén, pl. javításkor, forrasztható és a Plastik 70 hígítóval akár el is távolítható. Nem agresszív és kompatibilis a legtöbb elektronikában használt anyaggal, csak néhány nagyon érzékeny műanyag esetében van szükség tesztelésre a felhordás előtt.

Előnyök/Jellemzők:

  1. átlátszó védőbevonat
  2. nagy fedőképesség - akár 9 m2/liter/20 µm
  3. pára és áramszivárgás elleni védelem
  4. légköri behatások elleni védelem
  5. gyors száradás
  6. forrasztható
  7. hígítóval eltávolítható
  8. általános felhasználás

AZ 1 l-es Plastik 70 felhordható ecsettel, mártással vagy hígítás után szórással. Viszonylag alacsony viszkozitásának és jó behatoló képességének köszönhetően ideális megoldás NYÁK-ok vagy egyes alkatrészek, mint trafók és tekercsek mártásos kezelésére. Annak ellenére, hogy a spray-nek 1 l-re számított ára közel azonos az ömlesztett kivitelével, a literes kiszerelés több mint 50%-al olcsóbb. Ennek az az oka, hogy a sűrűsége 2,5-szeres (alacsonyabb a hígító tartalma). Az alacsonyabb hígító tartalom tovább javítja a munkakörülményeket a műhelyben és csökkenti a levegőszennyezést. A Plastik 70 használható még általános védőbevonatként fém és papír felületeken, festéken, bútorokon, stb.
Részletes leírás található a Plastik 70 adatlapján és a Biztonsági adatlapon.
Érdeklődésével keressen bennünket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Ha most vásárol a SOS electronic-nál legalább 1 db 1 l-es Plastik 70-et, akkor ingyen kap egyet a Kontakt Chemie újdonságából, a 75 ml-es Silicone sealant-ből.
Ez egy jó minőségű, szilikon gumi alapú anyag, kiváló szigetelő és tömítő tulajdonságokkal, melyet elektronikák korróziótól és áthúzástól való, nagyon nedves vagy kültéri körülmények közötti védelmére szántak.

A SOS electronic kapcsolódó oldala

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény