FőoldalGyártósorÚj közép-kelet-európai regionális értékesítési menedzser a Nordson-nál
2012. június 07., csütörtök ::

Új közép-kelet-európai regionális értékesítési menedzser a Nordson-nál

Varga Imre úr nagy tapasztalattal rendelkezik értékesítési, marketing és szolgáltatási területen számos iparágban. Folyékonyan beszél angolul, szlovákul, magyarul, csehül, oroszul, nagy munkatapasztalattal rendelkezik német, lengyel és ukrán területen. Ezen nyelvi készségeit a régióban szerzett üzleti gyakorlat és kultúra alapos ismerete egészíti ki. Mint új értékesítési menedzser, ő lesz a felelős, hogy növelje Nordson EFD azon képességét, hogy a különböző iparágak a megfelelő támogatást helyi nyelven kapják

"Imre azért csatlakozik Nordson EFD-hez, hogy folytathassuk a növekedést Közép-és Kelet-Európában", amint azt Tim McAllister, az európai értékesítési igazgató említette. "Amellett, hogy segít fenntartani a jelenlegi magas szintű szolgáltatást és támogatást, a háttere és képességei lehetővé teszik számunkra, hogy bővíthessük jelenlétünket az adott régióban."
Varga úr bachelor diplomáját Charkovban (Ukrajna) az Agrotechnikai Intézet elektrotechnikai és mechanikai karán, majd mester szintű diplomáját pedig a kassai (Szlovákia) P. J. Šafárik egyetem természettudományi és anyagfizikai karán szerezte.

A Nordson EFD honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény