FőoldalGyártósorA MicroMark eltömődésmentes, mikrospray jelölőrendszerek kihagyás nélkül dolgoznak
2011. június 15., szerda ::

A MicroMark eltömődésmentes, mikrospray jelölőrendszerek kihagyás nélkül dolgoznak

A Nordson EFD MicroMark precíziós jelölőrendszerei arányos és állandó méretű, 3,3 és 30 mm szélességi tartományban mozgó pontokat, illetve sávokat készítenek, miközben nem jelentkezik túlzott anyagfelhordás vagy eltömődés. A megbízhatóság és alacsony karbantartási igény szem előtt tartásával tervezett MicroMark rendszerek drámaian csökkentik az automata és félautomata gyártósorok állásidejét

Az EFD már bizonyított, a kis térfogathoz alacsony nyomást hozzárendelő, LVLP precíziós porlasztási technológiájára támaszkodva. A MicroMark szelepek a jelölőanyagok széles köre esetében biztosítják a gyors és szabályozott felhordás lehetőségét. A rendszer kiemelkedő átviteli hatékonysága és az anyagáram gyors zárása javítja az alkatrészek megjelölését, míg a munkaterület tiszta marad. Az egyes felhordási műveleteket rövid "levegőfröccs" követi, így a szórófej nem tömődik el, kevesebb karbantartásra van szükség. A szelep szórófeje határozza meg a porlasztási mintát - a 787MS szelep 3,3-5 mm sávban szór, míg a 781S-SS szelep kerek vagy ovális alakzatokat hoz létre 5-30 mm nagyságban.
A MicroMark rendszer részét képezi egy mikroprocesszoros vezérlőegység, ami leegyszerűsíti a rendszer beállítását és üzemeltetését. Ez a vezérlőegység szükség szerint könnyedén összekapcsolható programozható logikai vezérlővel (PLC) is. A tinta vagy festék egy folyadéktárolóból érkezik állandó áramot biztosító levegőszabályozó segítségével, így a folyadéknyomás soha nem ingadozik.
A MicroMark kitűnő választás az olyan alkalmazásokhoz, mint a hasonló alkatrészek megkülönböztetésére szolgáló színkódolás, bármely teszten való megfelelés/nem megfelelés jelzése, illetve az arra való utalás, hogy valamely meghatározott folyamatot elvégeztek-e.
Mivel a rendszer révén nő a termelékenység, javul a minőség és csökkennek a költségek, a legtöbb termelési környezetben a valószínűsíthető megtérülési időszak - a termékektől és a cikkek számától függően - nem éri el a fél évet.

A Nordson EFD honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény