FőoldalGyártósorOptilia W10x-HD nagy felbontású ellenőrző kamera
2011. május 09., hétfő ::

Optilia W10x-HD nagy felbontású ellenőrző kamera

Az Optilia W10x-HD egy Full HD (1920×1080) felbontású, professzionális ellenőrző kamera, 10×-es optikai zoommal, nagy munkatávolsággal, gyors autofókusszal és lézermutatóval felszerelve. Ergonomikus kialakítása, könnyű és egyszerű kezelhetősége gyors vizuális ellenőrzési munkálatokat tesz lehetővé. A W10x-HD kamerát egy Full HD monitorhoz csatlakoztatva kihasználhatjuk az elképesztő felbontást, a kiváló szín- és kontrasztminőséget az ellenőrzési munkák során

Az Optilia W10x-HD a hozzá tartozó csuklós asztali állvánnyal, vagy az opcionális x-y állvánnyal nagy munkaterület vizsgálatát teszi lehetővé, mely így teljes mértékben ellenőrizhetővé válik. A vizsgált objektumot különböző szögekben és szintek között ellenőrizhetjük. A rendszer használata jelentősen lecsökkenti a vizsgálati időt egyéb vizuális ellenőrző rendszerekhez képest.

Kiváló minőségű, rugalmas optikai ellenőrző rendszer
A W10x-HD - a hagyományos mikroszkópokkal szemben - kényelmesebbé teszi a vizsgálatok elvégzését a felhasználó számára, csökkentve a felhasználó szemének, nyakának, vállának elfáradását. A beépített lézermutató segít megtalálni a vizsgálandó alkatrészt az adott területen nagy nagyítás mellett is. Tovább egyszerűsíti a kezelést a 10×-es varioobjektív, amely közvetlenül a kameráról, vagy egy lábpedál segítségével is vezérelhető.

Munka a kamerával Munka a kamerával
A képi beállítások, mint például a fényerő, kontraszt, élesség, írisz, szín és egyéb paraméterek automatikusan, vagy manuálisan is vezérelhetőek szoftver, vagy számítógép nélkül használható, joystick-rendszerű multifunkciós vezérlőegység segítségével. A rendszer a felhasználók számára nagy rugalmasságot biztosít különböző ellenőrzési és megfigyelési igényekhez.
A kamera képét egy 1,3"-os CMOS Sony CCD alkotja meg ~2 megapixel (1920×1080) felbontással, amit az optikai zoom egy 24"-os monitoron nézve 3...30×-os nagyítási tartományban képes változtatni. Ez a legtöbb vizuális ellenőrzési területen megfelelő, ezáltal közvetlenül is alkalmas egy hagyományos mikroszkóp kiváltására. Amennyiben további nagyítás szükséges, előtétobjektívek használatával akár 100×-os nagyítás is elérhető. Az alapoptikát 10×-es optikai varióval szerelték fel, fókusza automatikusan, vagy manuálisan F1,8...26 közötti tartományt ölel fel. A munkatávolság az alapoptikával 190...250 mm között van, ami 5×-ös optikai zoom mellett (22"-os monitoron ez ~20×-os nagyításnak felel meg) ~115×65 mm-es látómezőt biztosít. Az előtétoptikák alkalmazásával - a nagyítás növelésével - a munkatávolság változik. +5 dioptriás előtétoptikát használva például a munkatávolság 90...103 mm közé esik, és 25×-ös optikai zoom mellett (22 hüvelykes monitoron ez ~50×-es nagyítást jelent) 10×5,5 mm-es mező belátását teszi lehetővé.
A W10x-HD kiváló minőségű, rozsdamentes acél és eloxált alumínium alkatrészek felhasználásával készült, így képminőség, a rugalmas felhasználás, az idő és a költséghatékonyság ötvözete egy masszív alumíniumházba került, ami megfelel az elektronikai gyártó cégek, gyárak, műhelyek, termelési létesítmények, laboratóriumok minőségi követelményeinek is.
A fenti termékekre a teljes terméktámogatást az InterElectronic Hungary Kft. biztosítja.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény