FőoldalArchívumESET Mobile Antivirus magyarul
2009. szeptember 14., hétfő ::

ESET Mobile Antivirus magyarul

ESET Mobile Antivirus
Immár magyarul is elérhető a NOD32 vírusirtó mobiltelefonokra szánt változata, a most megjelent verzió ráadásul néhány újdonságot is tartalmaz. Az ESET tavaly októberben dobta piacra a Windows Mobile platformon működő Mobile Antivirus első, még angol nyelvű változatát. A szoftver azóta számos fejlesztésen esett át, a most megjelent verzió pedig már 15 nyelven, köztük magyarul is elérhető

A fejlesztéseknek köszönhetően letisztult a kezelőfelület, bővültek a frissítési és ellenőrzési beállítások, valamint egyszerűbbé vált a program aktiválása is. A szoftver a többszörösen díjnyertes NOD32 esetében már bizonyított heurisztikának és a kéretlen üzeneteket blokkoló SMS-szűrőnek köszönhetően teljes körű védelmet biztosít a mobil kártevők minden fajtája ellen.

ESET Mobile Antivirus ESET Mobile Antivirus
ESET Mobile Antivirus
Az ESET Mobile Antivirus az ESET Smart Security Business Edition felhasználói számára a megvásárolt licencmennyiség erejéig ingyenesen, az ESET NOD32 Antivirus Business Edition licenctulajdonosok számára pedig 50% kedvezménnyel érhető el. Az érvényes licenccel rendelkező felhasználók ingyenesen térhetnek át az új verzióra.

Az ESET Mobile Antivirus újdonságai:

  • Megújult naplófájlok - Az ellenőrzések eredményeiről, a fertőzött és karanténba helyezett fájlokról és egyéb fontos programeseményekről készült naplófájlok áttekinthetőbb formátumban érhetőek el. Az új verzióban az is megadható, hogy a program mennyi időre visszamenőleg tárolja el az ellenőrzések eredményeit.
  • Új beállítási lehetőségek a tömörített fájlok ellenőrzéséhez - A felhasználó maga szabhatja meg a tömörített fájlok ellenőrzés mélységét.
  • Napi, heti vagy havi automatikus és kézi frissítések - A felhasználók napi, heti vagy havi rendszerességű frissítések közül választhatnak. Alapbeállításként a napi frissítés van megadva.
  • Online aktiválás - A program új verziója már közvetlenül a kezelőfelületről, online is aktiválható.
  • Könnyebb kezelhetőség - Felhasználóbarát kezelőfelület, magyar nyelv.

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény