FőoldalArchívumA Canon az SAP Printer Vendor program arany fokozatú tagja
2009. augusztus 07., péntek ::

A Canon az SAP Printer Vendor program arany fokozatú tagja

A Canon, a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata bejelentette, hogy a Canon Inc. az SAP® Printer Vendor program arany fokozatú tagjává vált.A jövőben a Canon olyan készülékeket fejleszt, amelyek segítségével az ügyfelek közvetlenül az SAP-alkalmazásokból nyomtathatják ki dokumentumaikat


Az SAP és a nyomtatógyártók az SAP Printer Vendor program keretein belül közösen fejleszthetnek kiemelkedő minőségű nyomtatási megoldásokat az SAP felhasználók számára. A programban résztvevő gyártók - így a Canon is - speciális SAP fejlesztőkörnyezethez férnek hozzá, amelynek köszönhetően a készülékeken optimalizálható az ügyfelek SAP-alapú környezetének támogatása.

"Az SAP programjához való csatlakozással nyomtatóink támogatják a SAP üzleti szoftvereket, hiszen célunk olyan teljes körű üzleti megoldásokat nyújtani ügyfeleinknek, amelyek segítségével növelhetik üzletmenetük hatékonyságát. Így elengedhetetlen, hogy képalkotó megoldásaink zökkenőmentesen működjenek együtt a piac legszélesebb körben használt üzleti szoftverével" - mondta Paul Rowntree, a Canon Europe CBS üzletágának európai marketingigazgatója.

Canon Europe
A Canon Europe a világszerte ismert, fotográfiai és képalkotási technológiák vezető fejlesztő vállalatának, a japán Canon Inc. leányvállalata. Az 1937-ben alapított Canon Inc. több mint 70 éves tapasztalattal rendelkezik az optikai kutatások és fejlesztések területén. A vállalat európai operatív központja Amstelveen-ben, Hollandiában található, ahol közel 500 munkatárssal rendelkezik. A Canon európai üzleti tevékenységének fókuszában két piaci terület áll: az üzleti megoldások piaca (Canon Business Solutions - CBS) az IT termékek, megoldások és szolgáltatások fejlesztését foglalja magába mind az irodai, mind a professzionális nyomdai környezetek számára, a végfelhasználói megoldások és otthoni képalkotás piaca (Canon Consumer Imaging - CCI) pedig a bemeneti megoldásokhoz tartozó digitális fényképezőgépek és kamerák, valamint a kimeneti megoldásokhoz tartozó tintasugaras nyomtatók fejlesztését jelenti.


További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény