FőoldalArchívumA Logitech bemutatja négy új multimédiás körsugárzó hangszórórendszerét
2009. augusztus 05., szerda ::

A Logitech bemutatja négy új multimédiás körsugárzó hangszórórendszerét

A zenét, filmeket és játékokat a Z320, Z323, Z520 vagy Z523 hangszórórendszerrel a szoba minden szegletéből jól hallhatjuk. A Logitech vállalat jelentősen kibővítette multimédiás hangszóró kínálatát: négy új, 360°-ban sugárzó hangrendszert is bemutatott.Az új termékek a Logitech® Speaker System Z320, a Logitech® Speaker System Z323, a Logitech® Speaker System Z520 és a Logitech® Speaker System Z523 neveket viselik


Az új hangszórórendszerek akár asztali, akár hordozható gépeken is használhatók, sőt, Windows®-alapú és Mac® operációs rendszerekkel is működnek, és remekül szólnak minden hardverkörnyezetben.
A hagyományos PC hangszórók csak előre sugároznak hanghullámokat, ezzel szemben az új Logitech multimédiás hangszórórendszerek mindegyike körben is bárhol jól hallható, az úgynevezett "omnidirekcionális" vagy más néven "körsugárzó" megoldást használja. Ennek a technológiának köszönhetően a hangok a szoba sokkal nagyobb területén maradnak élvezhetőek, ami sokat segít, ha zenehallgatás közben szeretünk tenni-venni a ház vagy az iroda körül. Minden egyes hangládában előre- és hátrafelé irányuló hangsugárzók is vannak, így ez a négy új hangszórórendszer sokkal egyenletesebben fedi le a teret. Bárhol is legyünk épp a helységben, többé soha nem maradunk le egyetlen dobütésről sem.
"Számos PC hangszóró csak egyetlen irányba sugározza a hangokat, ami egész addig rendben is van, amíg nem mozdulunk el a megszokott székünkből" - mondta Mark Schneider, a Logitech hangtechnikai üzletágának alelnök-vezérigazgatója. "Ezentúl ha játék fut a gépen, vagy kedvenc iTunes® dalainkat hallgatjuk, vagy éppen YouTube™ videók mennek a háttérben, az újszerű, 360°-os hangzásnak köszönhetően az egész szobában gazdag és minimális torzítású hangélményben lehet részünk."

2.1 hangszórórendszerek: a Z523 és a Z323
A Logitech Z523-as hangszórórendszerével könnyen elmerülhetünk játékainkban, filmjeinkben és zenéinkben. A külsőre is vonzó Z523 rendszer két erős hangládája és 16,5 cm-es, lefelé sugárzó mélynyomója olyan basszusokat zenget, hogy azt az ember megérzi a talpa alatt: a 40 W-os RMS teljesítményű Z523 gazdag, dinamikus hangzással tölti meg a szobát.
Ha valaki nem vágyik remegő falakra, de azért szereti a jó basszusokat, számára a Logitech Z323 hangszórórendszere a jó választás. 30 W-nyi RMS teljesítményével és lefelé sugárzó mélynyomójával mindent megad, ami a tökéletes hangélményhez kellhet.
A Logitech Z523 és Z323 multimédia hangszórórendszereken is találunk beépített RCA és 3,5 milliméteres jack csatlakozókat, így egyszerűen ráköthetünk egy fejhallgatót, egy Logitech® Squeezebox™ hálózati zenegépet, egy játékkonzolt, vagy akár egy iPod®-ot illetve DVD lejátszót is.

Sztereó hangszórók: a Z520 és a Z320
Akár a munka, akár a rock-and-roll vár ránk, a Logitech új sztereó multimédiás hangszórói - név szerint a Logitech Speaker System Z520 és a Logitech Speaker System Z320 - kiválóan megállják a helyüket: kellemes megjelenésűek és még akkor is megtöltik hangokkal a szobát, ha az asztalon nincs már hely egy mélynyomónak.
A Z520 az előerősítős, kétirányú kialakításnak és 26 W RMS teljesítményének köszönhetően könnyen életre kelti a zenét, a játékokat és a filmeket. A Z520 hangszórói elég hangosak egy kisebb bulihoz, ugyanakkor elég kifinomultak az alig érzékelhető tónuskülönbségek hallhatóvá tételéhez is.
A laptop gépekhez ideális Logitech Speaker System Z320 hangszóróit bárhol elővehetjük, ahol éppen dolgoznunk kell, és a 10 W (RMS) teljesítményű hangzás máris betölti ideiglenes életterünket. Ha inkább az iPod gyűjteményéből hallgatnánk valamit, vagy egy fejhallgató magányára vágyunk, elég csak rádugni őket az extra jack csatlakozóra - még csak ki sem kell húznunk a Z520 vagy Z320 hangszóróit hozzá.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény